Scandal la înmormântarea Corneliei Catanga! ”Nu plec de aici! Să vină poliția”

Publicat: 27 Mar. 2021, 17:45 Vedete
Scandal la înmormântarea Corneliei Catanga! ”Nu plec de aici! Să vină poliția”

Cornelia Catanga își va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc al familiei. Sâmbătă, artista a fost condusă pe ultimul drum doar de familie și câțiva apropiați.

Trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe a fost luat cu mașina mortuară de la Spitalul Universitar din Capitală și dus la cimitirul Ghencea.

Potrivit rudelor, sicriul a fost sigilat iar Cornelia Catanga a fost înmormântată fără haine. Îngenuncheat de durere, Aurel Pădureanu a răbufnit chiar în incinta cimitirului. Soțul artistei vrea doar ca trupul neînsuflețit al soției sale să fie ținut o noapte în capelă și să i se facă o slujbă, scrie Cancan.ro.

”Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni poliția să mă împuște. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”, a spus Aurel Pădureanu.

Cine să vină? Oamenilor le e frică

Mulți dintre cunoscuții artistei nu au venit la înmormântare de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus. Iar rudele nu pot accepta ca artista să nu aibă parte de priveghi și slujbă.

„Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decât să intre în biserică, să i se facă o slujbă şi mâine să o înmormântăm. Am adus-o acum de la morgă. Ce am dorit altceva? Cine să vină? Oamenilor le e frică. Cine să vină? Avem atâtea probleme, nu e coliva făcută şi toate care trebuie, să vină oamenii să ne aducă ce ne trebuie aici pentru înmormântare, prosoape şi toate cele, nici măcar lucrurile acestea nu le avem. Cât timp să ai într-o zi şi jumătate să faci toate chestiile astea?”, a spus Alex Pădureanu.

Sursa foto: Cancan

Publicat: 27 Mar. 2021, 17:45 Vedete
Pe aceeași temă