Scandal la două săptămâni după moartea lui Victor Socaciu? Marina Almășan amenință că va spune tot adevărul din timpul căsniciei lor

Publicat: 12 Jan. 2022, 12:03 Vedete

Viața amoroasă a regretatului artist Victor Socaciu a fost mereu în atenția publică. Marina Almășan, care a fost cea de-a treia lui soție, a mărturisit detalii neștiute din timpul căsniciei lor. 

Victor Socaciu și Marina Almășan au fost căsătoriți timp de peste 15 ani. Iar unul dintre motivele divorțului ar fi fost infidelitatea. Celebrul cântăreț și fosta soție au împreună un fiu, pe Victoraș.

Prima întâlnire dintre cântăreț și fosta lui soție a avut loc în anii 80. Pe vremea când ea lucra la Radio Vacanța Costinești. După 10 ani, cei doi s-au revăzut, în 1996. Iar atunci s-a și legat o frumoasă idilă.

După ce s-au căsătorit, prezentatoarea s-a plâns adesea de momentele de infidelitate ale cântărețului. Pentru care a recunoscut că l-a ”pedepsit”, dar a vărsat și lacrimi.

Sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată. Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj.

Din acel moment, Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani. Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Ciocnire ”atomică” între Marina Almășan și ultima soție a lui Victor Socaciu

Prezentatoarea a mărturisit, printre altele, că la înmormântarea artistului a avut loc o ”ciocnire” ciudată între ea și cea care i-a fost soție lui Socaciu în ultima perioadă a vieții sale.

Victor a fost un om pe care l-am iubit foarte mult. Și trag după mine această neînțelegere a finalului atât de tragic și de neașteptat al căsniciei noastre. Mi-am promis să scriu o carte despre povestea noastră. Cealaltă jumătate mi-a spus că nu este locul meu acolo, pentru că este familia lui actuală, care are dreptul să-și plângă omul.

Am observat la priveghi că soția lui actuală în momentul în care am apărut, a dispărut total cât am stat lângă Victor jumătate de oră. O înțeleg, e firesc, și eu aș avea acest sentiment de vinovăție față de o familie pe care am spulberat-o cândva. Și nu am vrut să-i stric momentul înmormântării văzându-mă acolo. Și cred că e mai bine așa, să fie el alături de femeia lângă care și-a încheiat viața și cei trei copii la căpătâi (…) Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani. Și nădăjduiesc că toate aceste confesiuni (pe care lumea mă îndeamnă tot mai des să le adun într-o carte) să readucă adevărul în povestea noastră și să-l prezinte pe artist în lumina meritată.”, a declarat Marina Almășan pentru aceeași sursă.

Publicat: 12 Jan. 2022, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă