Scandal înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali!

Publicat: 12 Oct. 2019, 15:57 News 4
Scandal înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali!

Gigi Becali face ultimele pregătiri înainte de nunta grandioasă a fiicei sale, Teodora.

Scandal înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB s-a confruntat cu o situație neplăcută astăzi, în fața locuinței sale din Pipera. Un bărbat necunoscut a făcut scandal, iar Becali a vrut să iasă din casă și să-l confrunte, dar a fost oprit de către familie.

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul reședinței lui Becali.

Scandal înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali

Poliția și Jandarmia au intervenit rapid, iar conflictul a fost aplanat. Scandalagiul a fost reținut pentru cercetări.

Scandal înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali

„Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oameni din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Teodora Becali (24 de ani), fata cea mare a lui Gigi Becali, se mărită azi, iar la nunta de 500.000 de euro de la Palatul Snagov sunt așteptați peste 700 de invitați.

Publicat: 12 Oct. 2019, 15:57 News 4
Pe aceeași temă