Scandal după finala Eurovision 2021! Solistul trupei Maneskin, acuzat de faptul că ar fi consumat substanţe interzise

Publicat: 23 May. 2021, 14:28 News
Scandal după finala Eurovision 2021! Solistul trupei Maneskin, acuzat de faptul că ar fi consumat substanţe interzise

Damiano David este solistul vocal al trupei rock Maneskin, formaţie care a câştigat concursul Eurovision 2021. Damiano David a fost acuzat de luare de substanţe după ce o serie se imagini au fost publicate pe reţelele de socializare. Fotografiile au devenit imediat virale.

La puţin timp după ce Italia a câştigat premiului Eurovision 2021, în presa internaţională au apărut imagini compromiţătoare pentru solistul trupei Maneskin, Damiano David. Pe baza acelor fotografii, artistul a fost suspectat de consum de substanţe interzise.

Damiano şi colegii săi de trupă neagă, însă, că ar fi folosit orice fel de droguri, oferind o altă explicaţie pentru imaginile devenite virale. Solistul Maneskin ar fi spart un pahar, iar imaginile au fost realizate când strângea cioburile de sub masă.

„Suntem şocaţi să aflăm ce părere au unii oameni despre Damiano, cum că ar consuma droguri. Suntem chiar ÎMPOTRIVA drogurilor şi nu am consumat niciodată cocaină. Suntem dispuşi să ne lăsăm testaţi, nu avem nimic de ascuns”, au scris membrii trupei pe contul oficial de Instagram.

Dan Bittman, reacții dure cu privire la participarea României la Eurovision!

Artistul crede că nu aveam cum să ne calificăm la acest concurs muzical pentru că nu suntem o țară favorizată. “Dacă mă întrebați exact ieri care sunt țările care merg la Eurovision puteam să vi le spun.  Am văzut Ucraina, am zis:  “Sigur se duce Israel!” Și Malta. Acestea sunt țările tradiționale. Noi nu suntem pe lista”, a declarat Bittman la Exclusiv VIP, la Prima TV

Solistul trupei Holograf are și un sfat prietenesc pentru organizatorii selecției naționale pentru Eurovision: “Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxă și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie, nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, i-a mărturisit Dan Bittman lui Cristi Brancu.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 23 May. 2021, 14:28 News
Pe aceeași temă