Scandal?! Carmen de la Sălciua e acuzată că BMW-ul roz nu ar fi al ei! ”Toată lumea din Sibiu știe”

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:52 Vedete

Carmen de la Sălciua a avut în trecut o relația cu Cosmin Isăilă. Pe rețelele de socializare, câteva persoane o acuză pe artistă că ar fi ”furat” mașina. Dar care este, de fapt, adevărul?

Carmen de la Sălciua ar fi luat, de fapt, mașina de la afaceristul Cosmin Isăilă, apoi a colantat-o și a înmatriculat-o. Iar mașina de lux cu care artista se plimbă pe drumurile patriei ar aparține încă lui Cosmin Isăilă.

De asemenea, i-a modificat și interiorul, nu doar exteriorul, iar oamenii au ”judecat-o” pe frumoasa cântăreață.

„Despre mașină… ți-ai bătut joc de interiorul ei. Și toată lumea din Sibiu știe al cui a fost BMW-ul ăla. Și ce să zici acum, să fie bine. L-am cumpărat. (…) Carmen, mașina nu este cumpărată de tine, mașina asta este a lui Cosmin Isailă / Și încă mai zici că e cumpărată de tine și că e înmatriculată de tine / Mașina a fost a lui Isailă, doar că este înfoliată. Același număr avea el la BMW-ul lui alb, dar ce contează … super-cadou”, sunt doar câteva dintre mesajele adresate lui Carmen.

Carmen de la Sălciua a reacționat comentariilor

„Așa, și? Nu e ca și cum nu aș fi recunoscut că am cumpărat mașina de la el. Ce atâta deranj? Cumpără-ți și tu una. Nu te pune nimeni să îmi iubești mașina. Urmează să o înmatriculez și din cauza asta încă sunt numerele astea”, a spus Carmen de la Sălciua

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:52 Vedete
Pe aceeași temă