Salata boeuf a bucătarului Joseph Hadad. Cea mai bună reţetă de salata bouef

Publicat: 09 dec. 2019, 12:47 Autor: Elena Retete & Diete
Salata boeuf a bucătarului Joseph Hadad. Cea mai bună reţetă de salata bouef

Salata boeuf este nelipsită de pe mesele de sărbători, fiecare gospodină încercând să o facă cât mai delicioasă. 

Iată reţeta de salata boeuf a bucătarului Joseph Hadad, o reţetă care te va face să prepari o salată absolut fabuloasă, care va fi apreciată de toată lumea!

Ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați. Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei, scrie estisanatos.com.

Daca uleiul folosit la pregatirea maionezei este de masline, aceasta va avea un gust mai placut si o aroma mai aparte. Amestecam compozitia cu maioneza (o parte o pastram pentru ornarea salatei), dupa care o asezam pe un platou. Salata se orneaza dupa preferintele fiecarei gospodine.

Publicat: 09 dec. 2019, 12:47 Autor: Elena Retete & Diete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă