Să vezi și să nu crezi! Descoperirea șocantă pe care a făcut-o un bărbat despre soția lui, la două săptămâni de la nuntă

Publicat: 15 Jan. 2020, 14:15 News

Pățanie de zile mari…cu consimțământ! Un bărbat a făcut o descoperire șocantă la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit! 

Cine ar fi crezut că soția lui este, de fapt, soț?! Dăduse pe soția lui două capre, zahăr și sare. Dar, la două săptămâni a avut că mireasa lui era mire. A realizat acest lucru abia când au vrut să întrețină relații sexuale. Soția lui i-a spus că se află la menstruație și că nu poate să facă dragoste cu el, decât abia după au făcut nunta și ceremonia.

Astfel că, imamul din Uganda, Sheikh Mohammed Mutumba, a rămas cu buza umflată din cauza ”soției” sale, Swabullah Nabukeera.

Potrivit Monitor, Mutumba nu a avut parte să își ”atingă”, totuși, femeia, căci a aflat că un vecin a acuzat-o că a sărit peste un gard și a furat haine și un televizor. De la poliție s-a aflat faptul că soția lui era de fapt…soț! În timpul percheziției, poliția a descoperit că bărbatul avea haine în sutien și organe bărbătești. Numele real al ”soției” este Richard Tumushabe. El se căsătorise cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui, inclusiv două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran, a fost reținută

Publicat: 15 Jan. 2020, 14:15 News
Pe aceeași temă