Să înțelegem Videochatul: videochat non-adult vs. glamour videochat vs. videochat adult

Publicat: 24 Sep. 2018, 19:00 News 3
Să înțelegem Videochatul: videochat non-adult vs. glamour videochat vs. videochat adult

Ce este cu adevărat videochatul?

Mulți dintre noi auzim poate această întrebare, însă puține sunt răspunsurile cu adevărat documentate. O mulțime de oameni văd acest domeniu în diverse moduri. Unii îl văd ca fiind ceva dizgrațios, alții îl consideră o oportunitate, unii văd în el o afacere, iar alții îl văd ca fiind cel mai bine plătit domeniu. Iar unii sunt pur și simplu indiferenți față de acest subiect, sau poate că pentru ei videochatul reprezintă un adevărat subiect tabu.

Însă ce reprezintă acest domeniu cu adevărat?

Să înțelegem Videochatul videochat non-adult vs. glamour videochat vs. videochat adultVideochatul ESTE ȘI MEREU A FOST mai mult decât simpla prezență nud în fața unui webcam. În fond, videochatul la nivel profesionist, premium – dacă vreți, nu este despre sexualitate, ci despre senzualitate. DOAR 2 litere diferite, însă 2 litere care scriu istoria unui domeniu.

Modelele nud și sexualitatea excesivă care se promovează în România (și de altfel în toată Europa de Est) au atras asupra acestui domeniu o privire critică, un punct de vedere axat pe blamare. Însă videochatul nu este reprezentat nicicum de simpla idee “mă dezbrac în fața camerei și sunt plătită”. Cel puțin nu pentru cei de la Ritzy Studio – Studio Videochat Bucuresti.

Videochatul poate fi definit ca un serviciu web ce pune accent în principal pe socializarea și interacțiunea dintre oameni. Este un serviciu de comunicare, ce facilitează discuția live (în timp real) prin video și audio, în afara posibilității de chat – conversație prin text.

Este adevărat faptul că acest domeniu conține și o latură erotică. Însă aceasta nu ar trebui să definească în totalitate videochatul. Nu atâta timp cât putem diferenția clară între videochatul non-adult, glamour și adult. Despre acestea vom afla mai multe în continuare!

Videochatul non – adult: Videochatul unde NU AI VOIE SĂ TE DEZBRACI!

Da, știm că pentru unii pare de necrezut. Însă videochatul non-adult (Non-Nude așa cum este cunoscut la nivel mondial) presupune interacțiunea între model și vizitator, fără absolut nicio implicație sexuală. În cadrul acestui tip de videochat modelul nu are voie să facă remarci sexuale nici în scris, nici verbal, evitând tenta sexualizării unei conversații și, în mod absolut, EVITÂND SĂ SE DEZBRACE în fața camerei.

Acest tip de videochat este privit de multe dintre modele ca o “muncă artistică”. Un model care practică videochat non-adult va miza întotdeauna pe creativitate, pe inteligență, nicicum pe sexualitate, aceasta fiind exclusă.
Videochatul non-adult presupune discuția între două persoane. De cele mai multe ori, modelele vor trebui să fie la curent cu noile știri din zona în care se află receptorul. Acest tip de conversație se bazează pe topicuri interesante, pe subiecte de ultimă oră, iar în unele cazuri modelele de web chat non-adult preiau rolul de consilieri emoționali ai interlocutorilor.

Regula de aur în videochatul non-adult: “ai 5 – 10 minute să te faci plăcută, după care ar trebui să ai un bun subiect de discuție la îndemână!”

De cele mai multe ori, cei care apelează la acest tip de “descărcare emoțională” și intră pe site-uri de webchat non-adult, sunt oameni care:
fie au probleme în cuplu și vor să se bucure de sprijinul unei persoane – în acest caz modelul de videochat non-adult
fie au nevoie constantă de provocări intelectuale, emoționale – vor să se implice în discuții interesante, să socializeze și să cunoască diverse tipuri de oameni, diverse culturi.
Videochatul non-adult este pur și simplu o activitate de socializare, de interacțiune, bazată pe dialog și pe implicare emoțională. Este acea arie a videochatului în care orice tentă pornografică este înlăturată.

Ți-ar plăcea să stai în fața camerei DOAR PENTRU A DISCUTA cu oamenii și să câștigi un salariu de până la câteva mii de euro lunar?

Ei bine, dacă ești o fire sociabilă, cu un caracter prietenos și cu o dorință arzătoare de a cunoaște lumea, de a discuta și de a te implica în dezbateri pe teme cât mai interesante, acest tip de videochat ți se potrivește.
P.S. O mulțime de modele care practică acest tip de videochat sunt absolvente de studii superioare. Multe dintre fete CHIAR BENEFICIAZĂ și de training psihologic și studiază comportamentul uman în cadrul studiourilor în care lucrează, cu ajutorul unor specialiști în domeniu iar de un astfel de training de specialitate puteti beneficia in cadrul Ritzy Studio.

Iată! Acum știi că VIDEOCHATUL NU E DOAR DESPRE SEX ȘI DESPRE A TE DEZBRĂCA ÎN FAȚA CAMEREI!

VIDEOCHATUL NON – ADULT este despre a-ți dezbrăca mintea și a-i da frâu liber creativității și spontaneității!

Conceptul de “Glamour Videochat” – un mix între adult și non-adult

Acest concept datează, deși pare greu de crezut, încă din anii 1900. El este inspirat dintr-un domeniu mai vast: acela al fotografiei erotice (cunoscut la începutul anilor 1900 ca glamour photography). Acest domeniu presupunea fotografierea unor persoane – vedete în cel mai întâlnit caz, într-o poziție seducătoare, pentru a face reclamă la diverse produse. Aceste poze mizau și pe o tentă erotică, afișând modelele îmbrăcate sumar, în diverse costume (sau uneori chiar nud) care să scoată în evidență tocmai senzualitatea persoanei, dar și aspectul fizic.

Știați că una dintre cele mai înflăcărate susținătoare a acestui domeniu a fost chiar celebra Marilyn Monroe?

Să înțelegem Videochatul videochat non-adult vs. glamour videochat vs. videochat adultAceasta a pozat pentru prima dată în revista Playboy – cunoscută la vremea aceea pentru acest tip de fotografie, în 1953. După ea au urmat și alte celebrități, care au devenit promoteri ai stilului “glamour photography”. Printre acestea putem enumera pe: Heidi Van Horne, Katie Price sau Lucy Pinder (la începutul anilor ‘90).

Odată cu dezvoltarea din mediul tehnologic, evoluția domeniului de “glamour photography” a fost iminentă. Iar în scurt timp, a apărut videochatul glamour. Acest tip de videochat se axează în principal pe senzualitate, însă oferă și posibilitatea modelului de a miza pe sexualitate, dupa cum ne spune unul dintre trainerii Ritzy Studio:
„Videochatul glamour reprezintă varianta soft, varianta premium a acestui domeniu atât de sexualizat în media. Reprezintă o activitate care promovează puterea de a seduce, capacitatea de a dezarma doar prin frumusețe și prin inteligență, fără a se recurge neapărat la sexualitate.

În fond, în multe studiouri care promovează acest tip de videochat, așa cum este și studioul nostru, Ritzy Studio, modelele ajung foarte rar să se dezbrace nud, iar dacă ajung în acel moment – este pur decizia lor. „
Așadar… videochatul glamour este despre socializare, despre flirt și despre puterea de convingere a unei femei, despre supremația senzualității asupra sexualității. Este despre a vorbi cu ceilalți și a lega o relație cu cel aflat de partea cealaltă a ecranului, fără a te baza neapărat pe sexualitate.

Videochatul glamour este domeniul în care ideea “mă dezbrac în fața camerei și sunt plătită” CADE! Desigur, poți face asta, dacă asta este alegerea ta – însă nu o vei face pentru că ți se impune asta sau pentru a atinge o normă. O vei face strict pentru că (și dacă) îți vei dori TU!

Videochatul adult: conceptul de camgirl

Videochatul adult este (spre nefericirea acestui domeniu) partea cea mai intens promovată și mediatizată de către majoritatea studiourilor. Asta se întâmplă de cele mai multe ori din motive financiare – faptul că videochatul adult generează mai mulți bani modelelor și implicit studiourilor – este de ajuns ca acest tip de videochat să fie împins la înaintare.
Acest tip de videochat și-a găsit începuturile (încă timide) în 1996 – 1998. CULMEA este tocmai faptul că nici acest tip de web chat nu a început strict bazându-se pe sexualitate. Istoria acestui domeniu are la bază două mari evenimente:
Primul site ce permitea vizualizarea unui model în fața camerei, fără a putea însă interacționa cu acesta, a fost JenniCam – un site lansat de artista Jenny Ringley.
În anul 1998 a apărut primul site care permitea interacțiunea live între utilizator și cel care se afla în fața camerei – prin celebrul site AmandaCam.
Ei bine, de aici și până la integrarea sexualității în scenă… a fost însă doar un pas. Din moment ce oamenii au realizat că în acest mod pot realiza venituri exorbitante, totul a căpătat amploare, iar conceptul de camgirl a căpătat sensul care astăzi este atât de promovat în toate mediile.
Conceptul de camgirl se bazează în exclusivitate pe sexualitate, pe expunerea trupului tău în fața camerei, în ipostaze incitante, contrar unor sume de bani. Acest concept a avut la bază în primă instanță striptease-ul. Iar mai apoi, includerea role-play-ului sau a jucăriilor sexuale au fost la doar un pas distanță. Acest tip de videochat este promovat din ce în ce mai des și mai activ în rândul studiourilor din România.
Piața este una uriașă în domeniu, iar sumele vehiculate de angajatorii din acest domeniu fac pe multe dintre modele să treacă peste diversele prejudecăți sau temeri și să accepte un astfel de job.

Ce stil de viață îți poți permite în urma unui job în videochat?

La întrebarea aceasta ne putem răspunde singuri, fiecare pentru noi înșine.
Ce stil de viață îmi poate oferi câștigarea unei sume de bani care într-o perioadă de 3 – 5 ani să-mi permită să-mi achiziționez o casă, o mașină și să-mi ofere posibilitatea să mă bucur de vacanțe și de tot ce îmi doresc?
Iar în cazul videochatului glamour, cel pe care îl promoveaza și susțin activ cei de la Ritzy Studio, poți obține asta fără a renunța la demnitate, fără a face compromisuri de imagine și fără a fi blamată pentru ceea ce faci. Pentru că în cazul acestui tip de videochat, ȚINE MINTE… nu sexul vinde, nici nuditatea … ci puterea de seducție, capacitatea de a socializa și de a interacționa cu oamenii.

Până la urmă, în cadrul Ritzy Studio… caracteristica principală a succesului tău în acest domeniu este “capacitatea de A FI UMAN!”.

“Desigur, dacă ești o fire fără prejudecăți – care nu-și bazează existența pe părerea celor din jur, s-ar putea ca toate acestea să nu conteze pentru tine. S-ar putea ca stilul de videochat adult să te provoace mai mult.

Poate că stilul de videochat adult „te prinde” mult mai bine. Nimeni nu este acolo să decidă pentru tine. Tu ești singura care poate lua această decizie. Noi suntem aici doar să-ți oferim variante – să-ți oferim soluții – suport și tot sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși în domeniu videochatului – indiferent de alegerea pe care o vei face. „

Pentru angajari videochat Bucuresti sau informatii suplimentare poti suna sau scrie pe WhatsApp la 0749.374.899, sau poti discuta pe chat-ul online disponibil pe www.ritzy.ro. Indiferent de metoda de contact aleasa, confidentialitatea ta va fi respectata.

Publicat: 24 Sep. 2018, 19:00 News 3
Pe aceeași temă