S-a săturat! Cum l-a pus la punct Adela Popescu pe Radu Vâlcan: „O să-mi fie greu să îndur”

Publicat: 29 Nov. 2019, 09:56 Vedete

Radu Vâlcan şi Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc şi au împreună doi copii minunaţi. Cu toate acestea frumoasa prezentatoare TV i-a dat o "lecţie" partenerului său şi l-a pus la treabă.

Vedeta i-a mărturisit soţului său faptul că este rândul lui să se ocupe de copii și de restul activităţilor, mai exact băiță și pregătirea lor pentru somn. În tot acest timp ea vrea doar să se relaxeze, pe canapea.

„Te iubesc atât de mult încât în seara asta o să te las pe tine să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mână, plângându-mi inima știind că de baița și masajul picilor te vei ocupa numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…” a fost mesajul amuzant pe care l-a postat Adela Popescu, pe contul ei de Instagram.

Adela Popescu: „Eu nu cred în căsniciile în care femeia conduce!”

Adela Popescu a vorbit despre cum este viaţa cu 3 băieţi în casă şi despre cum ar trebui să arate o căsnicie fericită şi de lungă durată.

„Hai să o luam uşurel căci viaţa în 4 e frumoasă, dar e mai grea decât în 3, dar abia acum simt că e formula potrivită. Radu arată şi mai bine, chestia asta cu copilul l-a motivat şi mai mult. Îţi dai seama dacă îi mai fac unul? E riscant să arate şi mai bine. Eu nu cred în căsniciile în care femeia conduce. Nu mi se pare ca ele ajung departe. Bărbatul trebuie să fie bărbat”, a declarat Adela Popescu cu ceva timp în urmă.

Publicat: 29 Nov. 2019, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă