S-a rupt lanțul de iubire? Fiica Andreei Esca îi deschide iubitului ei ușile, însă el o ignoră

Publicat: 25 feb. 2021, 22:29 Autor: ileana.ghinea Vedete

S-a rupt lanțul de iubire? Dacă ne uităm la imaginile surprinse paparazzi CIAO.RO, asta ne vine să exclamăm. Cel mai cool cuplu de pe ștrasele bucureștene a fost surprins de obiectivul de luat vederi într-o ipostază cel puțin… suspectă. 

Mario Fresh și Alexia Eram, acești doi amorezi care și-au creat o imagine de „never ending love story”, fac ce fac și dau apă la moară celor care „miros” că ceva e putred în Danemarca.

Despre o posibilă ruptură între ei s-a tot scris, fie că au dat sau nu ei apă la moară, o știre neconfirmată, însă comportamentul pe care-l afișează ei în ultima vreme poate duce cu gândul la o posibilă răceală. Sigur, poate fi si o obișnuință, nu mai sunt chiar în focurile pasiunii, relația lor a câștigând ceva experiență în timp. Acum să ne așteptăm că-i vom vedea o viață emanând în public energie erotică, așa cum se întâmpla la începuturi, poate fi o așteptare lipsită de realism. Știm deja că o dată cu trecerea anilor, pasiunea se transformă într-o iubire profundă, statornică, puternică. Sperăm că acesta este și cazul lor.

Așa cum spuneam la început, colegii noștri i-au surprins pe cei doi tinerei în timp ce ieșeau dintr-un magazin din zona de nord a Bucureștiului. În primă fază a ieșit domnișoara Eram care, preocupată de jumătatea-i, a făcut un gest care în alte vremuri părea să fie exclusiv în sarcina domnilor. De teamă să nu-i întrerupă discuția telefonică pe care o purta iubitul Mario Fresh, Alexia s-a oprit cumințită în pragul ușii larg deschise permițându-i astfel bărbatului din viața ei să iasă în siguranță din restaurant. Un gest pe care cu siguranță bunicii noștri nu l-ar fi văzut cu ochi buni pentru că, domnule, într-un amor femeia este femeie și bărbatul galant.

În timp ce miniona Alexia stătea proțăpită în ușă, musculosul Mario și-a văzut liniștit de drum, fără ca măcar să schițeze vreun gest de recunoștință pentru gestul plin de grijă făcut de iubita lui. Iată, cum, încă o dată, e liber la speculații. „Oare chiar este reală răcirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram?”, „Oare cea mai frumoasă poveste de iubre din showbizz-ul românescu este pe punctul să se termine?”. Cu siguranță, viitorul ne va răspunde la întrebare, până atunci nu ne rămâne decât să privim și să concluzionăm.

Mario Fresh: „Dar totul e bine când se termină cu bineee!”

Primul care a apăsat butonul „despărțire” în cuplul Mario Fresh – Alexia Eram a fost tânărul, chiar la începutul acestui an. Subiectul a fost declanșat de un joc pe Instagram, unde Fresh a fost provocat de fanii lui să răspundă la câteva întrebări. Una dintre ele a sunat fix așa: „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voatră! Erați pe punctul de a vă despărți?”. Răspunsul „băiatului de aur” a dat apă la moară celor care nu mai văd cu ochi buni relația cu „fata lui Esca”. „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee!”.

Publicat: 25 feb. 2021, 22:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă