S-a produs o extorsiune! Credea că o să pescuiască femei, dar altcineva a tras momeala. Vasilică Ceterașu și-a cumpărat ”aspirator” de bărbați!

Publicat: 30 Jul. 2020, 22:09 Vedete

Olelei ce bombă de mașină și-a tras folcloristul Vasilică Ceterașu. Adevărat aspirator de bărbați! Știm, nu sună cool, probabil că și-ar fi dorit și el ca „materialul aspirat” să fi fost de alt gen, doar că, na, atât s-a putut…

Ca muștele la miere s-au adunat frățiorii pe lângă mașina Ceterașului. Ba își clătesc ochii, ba o ating – poate se ia, cine știe, ba stau de vorbă cu noul proprietar al BMW-ului i8, o mașină de circa 100.000 de euro. Până la urmă, trebuie să fie o șpârlă să ai un prieten care-și permite să dea atâta bănet pe un automobil.

Cât despre Vasilică… Ce să mai spunem… Se vede de la o poștă cât este de mândru de achiziția lui. Paparazii Ciao.ro i-au surprins perfect reacțiile. Se plimbă ca o ”fiară” pe lângă noua lui rachetă.

Și ce loc mai bun să defilezi cu o astfel de bijuterie, decât la mare, pe lângă cluburile de fițe.

Altfel să ne amintim că bărbatul a rupt norma cântărilor și evenimentelor după participarea la „Românii au talent”. Acolo a uimit pe toată lumea cu felul în care ține vioara atunci când cântă. Fie că o ține pe fața, pe spate, pe dos sau într-o parte, acordurile ies mereu ca la carte.

Artistul nu se dezice nici la evenimentele la care este chemat. Nu o dată s-a întâmplat să-și „monteze” instrumentul muzical între sânii mireselor și să performeze de
acolo. Sigur, asta când a fost suficient de vrăjit de decolteu și a uitat că uneori îl montează în personalii… indispensabili.

Altfel, atunci când nu se dă în spectacol pe scenă, Ceterașul nostru este un bărbat model, soț minunat și tată perfect. Pe soția lui Amalia a cunoscut-o undeva în anul
2011, s-au căsătorit, iar în 2016 a venit pe lume micuța Selena Vanessa, primul și singurul lor copil.

Publicat: 30 Jul. 2020, 22:09 Vedete
Pe aceeași temă