S-a încheiat căsnicia Ioanei Năstase? Ce mesaj îngrijorător a postat bruneta

Publicat: 21 Oct. 2021, 07:00 Vedete

Ioana Năstase pare să fi ajuns la capătul puterilor!

Ce a făcut-o însă pe femeie să scrie câteva rânduri  în care să vorbească despre răbdarea ei care a luat sfârșit, încă nu se știe sigur! Cert este că se gândesc cu toții acum la despărțirea ei definitivă de celebrul ei soț, Ilie Năstase, alături de care, cel puțin în ultima vreme, a făcut un efort ca relația lor să meargă bine și să se înțeleagă cât de cât ok!

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră  de faptele mele…răbdarea mea, Iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în acesta perioada voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, Ioana!”, a transmis actuala soție a celebrului Ilie Năstase.

Asta după ce, acum două zile, Ioana Năstase postase pe pagina de Facebook un mesaj motivațional, care suna așa: “Păstrează lângă tine doar oamenii care știu să îți bucure sufletul!”.

În ultimele luni, Ioana și Ilie Năstase s-au tot jucat de-a divorțul însă până la urmă au mai decis să își mai dea câteva șanse. Se pare că acum căsnicia lor chiar ar fi ajuns la final!

 

Publicat: 21 Oct. 2021, 07:00 Vedete
Pe aceeași temă