S-a aflat motivul pentru care nora lui Dragnea și-a înșelat soțul cu… finul!

Publicat: 14 May. 2022, 09:26 General

Fiul lui Liviu Dragnea a fost trădat de soție chiar cu finul ei, iar noile detalii despre cum a început acest amantlâc depășesc orice imaginație! Se pare că problemele în căsnicia lor au început după ce fostul boss PSD le-ar fi redus ”alocația” lunară! 

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, Liviu Dragnea a avut conturile ”devalizate” de către familie, cât timp a stat după gratii.

După ce a fost eliberat, acesta a luat măsuri și a mai închis robinetul de bani!

Însă, bărbat cu suflet mare, Dragnea nu avea cum să-și lase “pe drumuri” nora, pe Ginuța, și, în special fiul, rotofeiul Ștefănel. Astfel că a convocat o ședință cu aceștia și i-a informat că s-a terminat cu “șmecheria”. După care, potrivit surselor CANCAN.RO, le-a fixat o rație, cu care românii de rând erau familiarizați în vremea “Împușcatului”. Nu, să nu creadă cineva că Ștefănuț și Ginuța au primit alimente. Nici vorbă de așa ceva.

Tot bani au primit, însă „doar” 25.000 de euro lunar! Învățat cu o viață de nabab încă de pe băncile școlii, Ștefănuț ar fi strâmbat din nas și ar fi făcut pe supăratul, considerând suma mult prea mică pentru nevoile lui și ale Ginuței. La rândul ei, voluptuoasa parteneră a fiului lui Liviu Dragnea s-a înroșit de furie, susținând că rația este inacceptabilă. Ex-liderul PSD nu s-a lăsat, însă, înduplecat. De atunci, între Ștefănuț și Ginuța a început o „ruptură” care s-a suprapus “întâmplător” cu limitarea finanțelor. Totodată, atenția lui Ștefănel nu era la cote înalte, ba chiar joase, Ginuța plângându-se că soțul nu prea onoreaza casa. Mai multe detalii picante puteți citi AICI.

Cum a aflat Liviu Dragnea că este înșelat

Reamintim că despărțirea de Liviu Dragnea s-a produs brusc, politicianul nemaidorindu-și să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în presă. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că el o bănuia de ceva vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

Publicat: 14 May. 2022, 09:26 General
Pe aceeași temă