S-a aflat motivul pentru care Cosmina Păsărin nu a mai avut o relație serioasă după George Vintilă: ”Nu suport să fiu…”

Publicat: 16 Jan. 2022, 10:19 Vedete

Ajunsă la aproape 40 de ani, Cosmina Păsărin recunoaște că nu se află în căutarea unei relații. Cu toate astea, știe ce își dorește de la următorul bărbat care va intra în viața ei, dar are și reguli clare! 

Singură după despărțirea de George Vintilă, ultima relație oficială, Cosmina nu dă semne că ar acorda șanse bărbaților care o curtează. Spune că și-ar dori să fie surprinsă de apariția unui potențial partener.

Prezentatoarea TV a declarat în repetate rânduri că mersul la altar nu se află pe lista priorităților sale. Dar crede în chimia pe care o poate avea cu un om care să o cucerească iremediabil.

Când vine vorba despre aspectul fizic al bărbatului perfect, Cosmina Păsărin susține că experiența de viață i-a oferit numeroase lecții. Latura emoțională a partenerului fiind cea care primează acum. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cosmina Păsărin, despre teama de eșec

Frumoasa brunetă a mai făcut mărturisiri legate și despre cea mai mare teama a sa. Mai exact teama de eșec. Cosmina explică faptul că s-a confruntat cu acest lucru aproape toată viața sa, mai ales pe plan profesional.

”De foarte mulți ani, prezint evenimente, urc des pe scenă, vorbesc des în fața publicului. Iar acest aspect al vieții mele m-a ajutat sa învăț lucruri extrem de importante. În acest capitol al realității mele am făcut cunoștință și cu teama de eșec. Însă consider că am învățat cât de cât s-o controlez și n-o las să mă acapareze. Exersând mult, am înțeles cât este de important să acorzi atenție multă detaliilor și să te implici total în ceea ce faci, altfel nu merge. Am transformat teama de eșec într-o energie care mă ajută să cresc nivelul de concentrare, să devin și mai responsabilă și să strâng mereu toate datele de care am nevoie. M-am împrietenit cu frica și nu o las să dețină controlul asupra mea.

Când ești pregătit pentru situațiile neprevăzute, când ești la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul unui eveniment, sunt mai mici șansele de a eșua, deoarece controlezi mai bine toate situațiile neprevăzute și ești și mai sigur pe tine. M-a ajutat foarte mult și faptul că-mi place foarte mult ceea ce fac și, astfel, întregul proces a fost mai ușor, lucrurile au venit de la sine”, a spus ea.

Publicat: 16 Jan. 2022, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă