Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul “Salvaţi de clopoţel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4

Publicat: 15 Jan. 2021, 09:09 Vedete

Este vestea pe care nicio persoană nu o așteaptă: celebrul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cea mai nemiloasă boală, și anume cancer în stadiul al patrulea.

Dustin Diamond, cel care l-a și interpretat pe personajul Screech în pelicula ”Salvați de clopoțel”, a fost internat într-un spital din Florida, după ce a început să acuze stări de rău. De o săptămână, actorul se află pe mâinile medicilor. Din păcate, acesta a fos diagnosticat cu o boală nemiloasă: cancer în stadiul 4. Bărbatul ”a simțit durere în tot corpul”. Nu se cunoaște până în acest moment care este tipul de cancer cu care se confruntă.

“Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.

“În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat. Dacră vreți să trimiteți o carte poștală sau o scrisoare o puteți trimite la:

Insurance King
C/O Dustin Diamond
127 N. Alpine Rd
Rockford , Il 61107

De asemenea, puteți trimite mail-uri la adresa: [email protected] (…). Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, se arată în comunicatul transmis pe Facebook-ul lui Dustin Diamond.

Dustin Diamond a avut parte de mai multe evenimente neplăcute în viața sa

Dustin Diamond a trecut printr-o situație extrem de grea. Mama actorului a fost răpusă de cancer mamar.

După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci, relatează Agerpres.

În 2009, actorul a publicat o biografie, “Behind the Bell”, în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută. Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 15 Jan. 2021, 09:09 Vedete
Pe aceeași temă