S-a aflat cu ce post de televiziune a semnat Florin Călinescu! Va ”copia” o emisiune de la Pro TV

Publicat: 13 Aug. 2021, 11:17 Vedete

S-a aflat cu ce post de televiziune a semnat Florin Călinescu! La nicio lună după ce a plecat de la Pro TV, prezentatorul este pregătit să revină pe micul ecran. 

Colaborarea dintre Florin Călinescu și Pro TV s-a încheiat spre finalul lunii iulie, însă fără prea multe detalii. El a fost cel care a anunțat ”despărțirea” printr-un mesaj publicat pe Faebook.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul lui Florin Călinescu.

S-a aflat cu ce post de televiziune a semnat Florin Călinescu

Florin Călinescu ar fi semnat cu Prima TV, unde va demara un proiect similar celui care a avut mare succes și la PRO TV, relatează Impact.ro. Este vorba despre show-ul Chestiunea zilei, care ar putea fi readus la viață.

Proiectul, ce are la bază show-ul de succes produs de Jay Leno și care abordează teme de actualitate, s-a bucurat de mult succes, din 1996 și până în 2000. După prima plecare din PRO TV, Florin Călinescu a revenit în 2004, când a reluat Chestiunea zilei. Din 2015, actorul i-a luat locul lui Constantin Cotimanis în juriul Românii au talent.

Ce saalriu avea Florin Călinescu

Multă lume ar putea rămâne surprinsă că Florin Călinescu a renunțat la salariul bun pe care-l încasa la Pro TV, pentru a-și păstra funcția de președinte la Partidul Verde, formațiune a cărei influență în lumea politică practic nu există.

Nu a fost vorba de salariu. Păi cine crede că Florin Călinescu, după zeci de ani de televiziune, mai depinde acum de salariu, greșește amarnic. El a ajuns la un stadiu în care nu se mai uită la câteva mii de euro. El nu trăiește din salarii, ci din afacerile pe care le are. Tocmai din acest motiv a și preferat să rămână în politică”, ne-a mai precizat apropiatul actorului.

Publicat: 13 Aug. 2021, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă