Ruby a ajuns pe perfuzii după ce și-a injectat o substanță periculoasă!

Publicat: 05 aug. 2022, 11:03 Autor: Maria Apostol General

Ruby a chemat de urgență Ambulanța după ce a făcut un experiment destinat exclusiv sportivilor de performanță. Mai exact, cântăreața și-a injectat o substanță folosită de culturiști!

Cântăreața a realizat după ce și-a injectat acea substanță că îi amorțește tot corpul. A reușit să ațipească puțin, dar atunci când s-a trezit, intrase deja în fibrilații.

Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare.

Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.

Melanotanul, cunoscut și drept injecția cu bronz, este folosit adesea de culturiști înainte de concursurile de bodybuilding pentru a obține un bronz rapid, fără expunere la soare.

Substanța este considerata de către unii un ”drog”. Melanotanul este versiunea sintetică a hormonului natural ce secretă melanină în straturile pielii.

Medicii avertizează că injectarea periodică a melanotanului poate avea grave reacții adeverse: dureri de cap, greața, vărsături, scăderea în greutate, depresie și dependență.

Ruby a crescut departe de părinți

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 05 aug. 2022, 11:03 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă