Ronna Riva: „Mi-ar plăcea să citesc un articol care spune că una dintre piesele mele a intrat în Billboard😃!”

Publicat: 13 Sep. 2021, 19:50 Vedete
Ronna Riva: „Mi-ar plăcea să citesc un articol care spune că una dintre piesele mele a intrat în Billboard😃!”

Interesantă declarație făcută de Ronna Riva, una dintre cele mai promițătoare artiste ale momentului. Cu un succes notabil la nivel internațional, artista este pusă pe fapte mari.

Își dorește să facă valuri și în România, iar despre acest lucru a vorbit într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Artista a colabora cu nume mari din muzica internațională, a făcut muzică la nivel înalt, iar cel care a descoperit-o a fost nimeni altul decât Costi Ioniță.

Ronna Riva, hai să vorbim puțin despre acest proiect care a prins foarte bine pe piața internațională. Care este DE CE-ul proiectului Rona Riva?
Proiectul Ronna Riva a început în anul 2014 și a fost din start gândit ca un proiect internațional deoarece piața internațională este una oarecum nelimitată cu mai multe oportunități.
Deși se spune că succesul nu vine imediat, eu am fost un caz norocos deoarece succesul în piața internațională a venit de la primul single pe care l-am lansat și acest lucru mi-a oferit o mare încredere să continui ce mi-am propus.
“De ce-ul” acestui proiect este, pe lângă talentul și ambiția mea, faptul că sunt perserventă, consecventă, serioasă și foarte foarte muncitoare.
În tot acest timp de când am început proiectul “Ronna Riva” am reușit să formez o echipă de oameni la fel de dedicați acestui proiect cu care colaborez și avem același țel.

De ce Ronna Riva? Care este povestea din spatele acestui brand?
Numele “Ronna Riva” l-a ales prima echipă cu care am început să lucrez, cei de la Dog Music. Ronna este o prescurtare de la Ramona, iar Riva a fost adăugat pentru a întregi numele ca să sune internațional. Consider că mi se potrivește perfect.

Cum s-a așezat noul tău single „Stories” pe piața muzicală?
Stories a fost lansat de curând și deja a primit un feedback pozitiv de pe piața muzicală internațională. În a 3-a zi de la lasare Spotify internațional a adaugat această piesă într-un playlist cu 100 de mii de ascultători alături de nume mari precum Mahmut Orhan, Monoir, Arash etc. Piesa i-a atras atenția și lui Cristi Tarcea care mi-a propus să urce piesa pe canalul lui de Youtube Thrace Music unde are 2 mil de abonați.
Una dintre cele mai mari case de discuri din India – Adventure Global Talent mi-a propus licențierea piesei pe India și teritoriile adiacente.
Consider că este un început foarte bun și aștept cât mai multe rezultate.

Am văzut că stai foarte foarte bine la impact atunci când vine vorba despre piața internațională. Cum te-a găsit acest succes și ce impact a avut asupra ta ca și artist?
Impactul în piața internațională a început încă de la primul single pe care l-am lansat în anul 2014, “Morenita”. Piesa a fost imediat licențiată cu EMI/Universal în Turcia şi m-am bucurat foarte tare să intru aşa de repede pe piaţa internaţională.
Al doilea single “One Dollar” a avut și mai mare succes deoarece a devenit viral în țări precum Turcia, Iran și Rusia. Aceastaă piesa încă este în creștere și chiar acum după 5 ani de la lansare încă este ascultată și încă primesc mesaje și story-uri pe Instagram cu această piesă. Chiar și pe Tik Tok a luat amploare.
Acesta a fost doar începutul. Eu am continuat să scot muzică bună, iar multe dintre piesele mele cum ar fi Cliché, Attitude și Ola, au cunoscut un succes mult mai mare deoarece sunt difuzate chiar și acum la tv și radio în India, Ughanda (Africa) și Turcia.
Toate acestea mi-au oferit multă încredere în mine ca artist, și mi-au adus o enormă bucurie, deoarece cel mai important lucru în viața unui artist este că muzica lui să fie apreciată și ascultată.

Povestește-ne puțin despre tine. Cine ești tu ca și femeie, cum te descrii? Care-i povestea ta de viață?
Sunt o femeie împlinită din punct de vedere personal. Am o familie frumoasă, un soț iubitor care mă susține și un copil minunat care este sănătos.
Sunt o femeie puternică, ambițioasă și responsabilă și mi-am dorit mereu, de când eram adolescentă, să îmi clădesc, pe lângă carieră, o familie frumoasă și am reușit.

Cum ți-a fost copilăria? Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai din perioada aceea?
Copilaria mea a fost una specială. Am început să cânt de când eram foarte mică de la 5-6 ani, iar părinții când au văzut că am talent au început să mă ducă la diferite concursuri de muzică ( Steluțele Marii, Tip Top etc) unde am câștigat premii, chiar dacă de multe ori eram cea mai mică concurentă.
Am învățat să cânt pe melodiile Mădălinei Manole și tot cu melodiile ei participam la concursuri.
Când am mai crescut pe la vârsta de 12 ani, am intrat într-un grup vocal “Viva” pe care l-a format Costi Ioniță și de aici lucrurile au devenit deja serioase. Am avut cântece care erau difuzate la “Atomic” și la radio, iar piesa “Printre Nori” a devenit hit. Am avut concerte multe, turnee și fan cluburi în toata țara. A fost un vis împlinit încă de la o vârstă fragedă și a durat până la vârsta de 18 ani, când am luat o pauză pentru a-mi continua studiile.
Și perioada liceului a fost una foarte frumoasă deoarece am făcut liceul de arte secția muzică și am trăit 4 ani numai lângă artiști.
Copilaria mea a fost una minunată, plină de muzică și le sunt recunoscătoare părinților mei că au crezut în visul meu și m-au susținut!

Care-i planul în viitorul apropiat?
Planul meu este să lansez din ce în ce mai multă muzică bună și saă scot primul meu album. Deja este conceput, iar în primăvara anului 2022 va fi gata.

Cum ți-a fost vara?
Vara a fost plină de momente frumoase. Am avut o vacanță lungă în Grecia alaturi de familia mea. Ne-am plimbat în mai multe orașe cu mașina, și sincer m-am îndrăgostit de toate peisajele Greciei. După vacanță m-am întors în țară și am avut evenimente, am lucrat la piesa “Stories” și la un alt single pe care urmează să-l lansez.

Dacă ar fi să citești ceva despre tine în presă, care ar fi subiectul care te-ar unge la suflet? Povestește-ne despre el!
Mi-ar plăcea să citesc un articol care spune că una dintre piesele mele a intrat în Billboard😃. Cred că acest subiect m-ar face cea mai fericită pentru că este cel mai mare vis al meu. Trebuie să gândim mare și să muncim pentru visul nostru, iar Universul ne poate oferi ceea ce ne dorim.

Publicat: 13 Sep. 2021, 19:50 Vedete
Pe aceeași temă