Rona Hartner a fost salvată în ultimul moment! A vrut să se sinucidă!

Publicat: 05 Jan. 2020, 11:22 Vedete
Rona Hartner a fost salvată în ultimul moment! A vrut să se sinucidă!

Rona Hartner, frumoasa actriţă aprciată de mii de fani, nu a fost mereu fata cea veselă şi puternică. Vedeta a povestit, într-o emisiune tv, cum a încercat să îşi ia viaţa. 

„Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner, la TV.

Rona Hartner a anunțat, cu ceva timp în urmă, că a început o luptă grea cu cancerul de colon. Ulterior, ea a fost supusă mai multor operații, realizate atât în țară, cât și peste hotare. Și, din fericire, a scăpat, iar acum se bucură din plin de viață. Mai mult, s-a și căsătorit.

Rona Hartner a îmbrăcat rochia albă de mireasă la 46 de ani, devenind, oficial, soția artistului Herve Camilleri. Ei au spus câte un: “Da!” hotărât în fața ofițerului de la Starea Civilă din orașul francez Toulon. Fericitul eveniment a fost unul neobișnuit, pentru că printre invitații chemați de miri… au putut participa și oameni necunoscuți care și-au dorit să le fie alături în ziua cea mare.

Publicat: 05 Jan. 2020, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă