Romanița Iovan, detalii despre relaţia cu Irinel Columbeanu. Cum a reuşit fostul milionar să o cucerească: „M-am hotărât destul de târziu”

Publicat: 03 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Romanița Iovan, în vârstă de 59 de ani, a fost invitată recent la podcastul lui Cătălin Măruţă. Creatoarea de modă a făcut mai multe dezvăluiri despre viaţa sa, printre care a povestit şi cum l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Cei doi s-au despărţit în urmă cu foarte mulţi ani, dar au rămas în relaţii bune.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună în urmă cu mai bine de 3 decenii. La vremea respectivă se zvonea că omul de afaceri o susţine financiar pe creatoarea de modă care se afla la început de drum.

Cum l-a cunoscut Romaniţa Iovan pe Irinel Columbeanu

Vedeta a negat aceste informaţii, a explicat că atunci Irinel Columbeanu nu avea banii lui, dar era „un băiat deștept, carismatic”. Romaniţa Iovan s-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM, acolo unde Irinel venea des la prezentările de modă.

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzinăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat «Oo, Romanița, ce faci?».

Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea «Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască». Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, și-a amintit creatoarea de modă.

Romanița Iovan a povestit la podcastul lui Cătălin Măruță cum a ajuns să iasă la întâlnire cu Irinel Columbeanu: „Pe 8 martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant”.

Creatoarea de modă nu a fost impresionată iniţial de avansurile fostului milionar

Creatorea de modă nu a fost impresionată din prima de omul de afaceri. Romanița Iovan a făcut chiar și o glumă și a spus că era nevoită să renunțe la pantofii cu toc pentru a ieși cu Irinel Columbeanu.

„Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa… trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă