Rolls-Royce Ghost Elegance, singura masina din lume cu vopsea din… diamante! Arata incredibil VIDEO

Publicat: 13 mart. 2017, 17:15 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

WOW! Vopseaua pe care femeile si-o doresc pe unghii sta acum pe caroseria unei masini super luxoase. E vorba de Rolls-Royce Ghost Elegance a carei caroserii e finisata cu un strat de vopsea ce contine particule de diamante. Da, ati citit bine. DIAMANTE!

Visul oricarei femei exista, dar nu cum si l-ar dori. Daca toate vor bijuterii, rujuri sau oje ce contin diamante, putine ajung la aceasta performanta. Acum pot visa doar la luciul noului Rolls-Royce Ghost Elegance care are un luciu de vis. Vopseaua folosita la finisarea caroseriei contine praful pulbere de la 1.000 de diamante macinate, informeaza money.cnn.com.

Firma nu a vrut sa dezvaluie cam cat costa aceasta vopsire cu diamante, dar este cea mai scumpa pe care au facut-o pana in prezent. Masina care a fost numita Elegance a fost prezentata la Geneva Motor Show si deja a fost cumparata. Detaliile au ramas confidentiale deoarece cumparatorul este privat.

Dar daca te tine buzunarul si te gandeai sa iti cumperi si tu un Rolls-Royce Ghost Elegance cu luciu de diamante, ghinion! Vopseaua a fost facuta special pentru acel model, la cerintele cumparatorului. Caroseria superioara a masinii de 2 tone este vopsita in gri inchis, iar partile inferioare in nuante mai deschise.

In intuneric, masina pare normala. Dar la lumina, incepe sa straluceasca la fel cum o face Edward Cullen in ‘Twilight’! Laboratoarele Rolls-Royce au lucrat 2 luni la aceasta vopsea, sustin surse din cadrul companiei. Tehnicienii au examinat cu atentie modul in care lumina este captata si reflectata apoi de catre diamante.

O alta problema pe care au avut-o a fost sa descopere cum sa puna praful de diamant in vopsea astfel incat, atunci cand se usuca vopseaua, caroseria sa fie neteda. Lateralele masinii au fost pictate manual in dungi rosii si negre de catre Mark Court, singurul ‘pictor’ de la Rolls-Royce. Dupa ce masina a fost vopsita, un strat de lac a fost aplicat manual in procesul de polisare.

Pentru ca luciul diamantelor sa persiste, nu e nevoie de nicio ingrijire anume sau vreun produs special. Dar este recomandat ca, atunci cand masina nu se afla in circulatie, sa stea intr-un garaj.

Publicat: 13 mart. 2017, 17:15 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă
×