Rodica Mandache, regrete la 80 de ani! De ce nu se consideră o mamă bună: „Am și avut foarte multe nenorociri în viață”

Publicat: 17 iul. 2023, 14:58 Autor: Camelia Vedete

Rodica Mandache a împlinit onorabila vârstă de 80 de ani. Ajunsă în etate, actrița a vorbit deschis despre viața, dar și despre rolul de mamă.

Rodica Mandache povestește că și-a pierdut soțul după doar 13 ani de căsătorie. Împreună au o fiică, iar actrița regertă că nu a fost o mamă foarte implicată. Mai mult, Rodica Mandache dă vina pe meseria de actriță, care este una egoistă și nu i-a permis să îi ofere prea mult timp fiicei.

Ăsta este „sectorul’ în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. M-am străduit, dar nu am fost talentată. Nici nu am avut generozitatea asta să renunț la mine pentru ea. Meseria de actriță este foarte „egoistă’. Am crescut-o pe Diana cum am putut mai bine, am și rămas singure de foarte timpuriu. Ea mă uimește cu tot ce face. La ora asta lucrează, are un proiect pe care și l-a propus singură, despre Păstorel Teodoreanu. Nu știu dacă eu am învățat-o sau nu să muncească, dar sunt fascinată.

Este una dintre marile mele bucurii să văd că un om poate lucra așa cum o făceau profesorii mei din Iași. Am crescut-o așa cum am știut eu. Am și avut foarte multe nenorociri în viață pe care le-am trecut împreună. Este regizor la radio, nominalizată la Premiile Uniter de 4 ori, a luat și premiul anul acesta. Înseamnă că este în locul cel bun și face niște spectacole cu totul speciale„, a mărturisit actrița pentru Unica.ro.

Cum și-a cunoscut soțul Rodica Mandache

„Nu știu dacă m-a cucerit. L-am cunoscut printr-o prietenă care era de o mare frumusețe. Ea era iubita lui și am fost o dată la el în vizită. Era fotograf la „Flacăra’, o meserie foarte importantă în vremurile alea. Era un artist cu foarte multe diplome, cunoscut mai mult în străinătate decât în România. Mie mi se părea bătrân, pentru că avea 29 de ani și eu 20 cred. Cu timpul, ne-am mai întâlnit prin București, 2, 3 ani așa. Într-o zi am mâncat împreună și nu cred că m-a cucerit propriu-zis. Cred că era vorba de cineva cunoscut pe care îl iubeam foarte mult.

Primul lucru, când ne-am logodit, a fost să mă duc la prietena mea cea frumoasă și să-i spun ce s-a întâmplat. Nu știu dacă i-a părut bine sau rău, dar până la urmă s-a măritat cu un coleg de-al nostru și nu a fost fericită. Eu am fost fericită chiar dacă a fost o căsnicie foarte stranie. De exemplu, el mă găsea la TVR stând cu vreun coleg, pe vremea aceea toți băieții îți făceau curte. Dacă intra și mă vedea la bufet, cu cineva, zâmbea și pleca. Diana seamănă cu el în felul de a munci, de a găsi și a fi credincioasă subiectului pe care îl caută. Eu nu sunt cinstită, eu sunt o „hoață’, meseria se fură. Dar Diana seamănă cu tatăl ei. Eu fur și inimi, trec demarcațiile, trebuie să mă simt tot timpul în centru și pentru asta „fur’, a dezvăluit Rodica Mandache pentru sursa citată.

Publicat: 17 iul. 2023, 14:58 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×