Rochia de mireasa din hartie igienica! Cum a ajuns aceasta creatie sa valoreze 10.000$ VIDEO

Publicat: 22 iul. 2017, 16:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Rochia de mireasa din hartie igienica! Cum a ajuns aceasta creatie sa valoreze 10.000$  VIDEO

Rochia de mireasa din hartie igienica

Rochia de mireasa din hartie igienicaEste creatia unei actrite din Las Vegas care lucreaza si ca ospatar. Pentru ca nu are suficienti bani pentru a trai alaturi de cei doi copii ai sai, aceasta a uimit lumea cu o idee inedita. Tanara a creat o rochie de mireasa din hartie igienica.

Rochia de mireasa din hartie igienica

Rochia de mireasa din hartie igienicaKari Curletto are doi copii si lucreaza ca ospatarita pe timp de noapte. Aceasta face fata cu greu cheltuielilor. In timpul unei ture de noapte, femeii i-a venit o idee nebuna. Cum ar fi sa faca o rochie de mireasa din hartie igienica?

Rochia de mireasa din hartie igienica


Zis si facu! A luat role si a trecut la treaba. Tanara a realizat 1.500 de fluturasi manual. Dupa ore de chin petrecute la tinuta, aceasta a inscris rochia de mireasa la o competitie de fashion din New York.

Surpriza mare pentru ea si apropiatii ei. Tanara a reusit sa castige o suma colosala. A primit 10.000 de dolari pentru creatia sa! „Mai aveam puţin şi renunţam. La jumătatea competiţiei am ieşit din clădire aproape plângând gândidu-mă că nu sunt în stare să continui competiţia”, a povestit ulterior Kari Curletto.

Citeste si: „Asa arata cea mai extravaganta rochie de mireasa din lume! Ce pret exorbitant are si din ce este confectionata VIDEO”

Publicat: 22 iul. 2017, 16:49 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă