Robert Sfăt Și Brigitte Pastramă au îngropat securea războiului: ”Dacă pățesc vreo belea, știu că mama este acolo pentru mine”

Publicat: 21 iul. 2022, 19:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

A revenit la sentimente mai bune față de mama lui, Brigitte Pastramă, și pare să fi îngropat securea războiului! Robert Sfăt a fost prezent și la ziua de naștere a surorii sale, Sara, care a împlinit recent 15 ani. 

Reporter: Robert, ce cadou i-ai făcut surorii tale, Sara, de ziua ei?

I-am cumpărat o boxă portabilă să mai asculte și ea niște muzică pentru că e sănătoasă, face bine la suflet, la sănătate, la toate lucrurile, la minte. Este foarte important să ascultăm muzică.

Cum te înțelegi cu ea, ce relație aveți?

Ne înțelegem bine. Momentan nu mai locuim împreună, însă ținem legătura prin telefon. Mai vin eu la mama să îmi iau câinele să-l scot, Sara e mereu acolo. Mai vin să dorm pe la mama. Ținem legătura, că așa e nornal.

Dar nu vrei să te întorci la mama acasă definitiv?

Sincer, nu, pentru că mi-e mai bine singur momentan. M-am obișnuit deja. Stau de doi ani unde m-am mutat și parcă m-am familiarizat cu locul, să spun așa. Eu sunt genul de persoană care dacă s-a obișnuit cu un loc nu-mi mai place să schimb prea mult peisajul.

Robert Sfăt: ”Eu știu că mama e acolo întotdeauna pentru mine”

Și cu mama ta cum te înțelegi acum? Ați revenit la sentimente mai bune? Sunteți ok?

Foarte bine! Da, da, da, ținem legătura și telefonic, pentru că și ea e ocupată, și eu sunt cu munca,  și când e timp și e loc de așa ceva ne mai vedem, mai ieșim prin oraș, mai vorbim, e ok.

Cum te ajută ea așa când ai nevoie? Îi ceri ajutorul la nevoie?

Dacă se întâmplă vreodată să am probleme de sănătate sau dacă pățesc vreo belea, eu știu că mama e acolo întotdeauna pentru mine. Însă momentan prefer să apelez  cât mai puțin la ea, să o supăr cât mai puțin cu probleme mele. Pentru că până la urmă trebuie să ni le rezolvăm singuri. Și decât să i le pun și pe ale mele pe cap, când le are și ea pe ale ei, prefer să pot să ajut cu ceva, dacă e nevoie.

Dar cu bani te ajută?

Da, dar nu s-a întâmplat să am nevoie în ultima perioadă prea mult, drept pentru care nu am cerut.

Unde s-a angajat fiul lui Brigitte

Mă uit la tine și văd că ai o problemă cu mâna!

Da, am picat ziua de pe bicicletă, eram puțin obosit într-o dimineață, am decis să fac o călătorie de 12 kilometri, și pe la kilometrul 8, așa, a refuzat bicicleta să mă mai transporte și am făcut o  disjuncție de omoplat. Sunt așa de vreo două săptămâni, mai stau încă două săptămâni și  apoi o să fie totul ok, sunt pozitiv. Se putea mult mai rău.

Nu e nevoie de operație sau de altceva?

Nu. Am avut noroc! Am avut disjuncție de gradul 1, dacă era de grad mai mare ar fi fost nevoie de o intervenție la ligamente.

Ce job ai acum? Ce vrei tu să faci mai departe?

Deocamdată mă apropii de postul de barman cu pași rapizi. Momentan învăț rețetele, sunt ajutor de barman și sunt pe debarasări la Grădina Dorobanți.

Ești pe picioarele tale cum ar veni!

Da!

 

 

Publicat: 21 iul. 2022, 19:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă