Ritualul secret al actriței Gwyneth Paltrow! La 48 de ani se mândrește cu un ten perfect

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:57 Vedete

Face ce face și tot reușește să se mențină în formă! Actrița Gwyneth Paltrow, care a ajuns la onorabila vârstă de 48 de ani, se mândrește cu tenul ei perfect. Dar oare cum reușește să se mențină în formă și să nu își arate ridurile?

La aproape 50 de ani, celebra actriță din ”Mortdecai”, Gwyneth Paltrow, reușește să se mențină în formă utilizând trucuri foarte simple pentru înfrumusețare. Și, totuși, multe persoane abia dacă îi dau 35 de ani, având în vedere tenul curat pe care îl are. Potrivit VIVA, actrița a împrumutat trucul de la mama sa pentru a arăta impecabil. Și mama ei, Blythe Danner, arată foarte bine la vârsta de 77 de ani.

Ritualul secret al actriței Gwyneth Paltrow: ce face pentru ca tenul ei să arate impecabil

Trucul e foarte simplu: actrița Gwyneth Paltrow folosește creme de noapte, dar și creme de zi pentru a-și hidrata tenul. De asemenea, și alimentația joacă un rol important pentru a avea o piele frumoasă: a redus consumul de zahăr, dulciuri și carne și nu pune gura pe alcool.

„Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte. Pielea are nevoie de mai multă grăsime ca să se hrănească decât credem. Folosesc numai creme de noapte, şi zi, şi noapte, şi aşa am reuşit şi reuşesc să-mi păstrez tenul perfect. Nu este nevoie neapărat de creme scumpe. Important este să folosim cremele de noapte şi ziua. Întotdeauna acord cât mai puţin timp îngrijirii pielii. Nu trebuie să exagerezi. Poţi să-i faci mai mult rău, decât bine. Mă dau rapid cu cremă de noapte, dimineaţa şi seara, şi gata. Rezultatele se văd bine la mine”, spunea ea.

Sursă foto: Arhivă CIAO

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:57 Vedete
Pe aceeași temă