Cine e vedeta cu fundul asta bombat?! A iesit la piscina cu prietenii si s-a dat in spectacol. Nu ai mai vazut-o niciodata in ipostazele astea

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:40 Vedete

Nu e la fel de celebra ca Rihanna, dar arata la fel de bine sau e poate chiar mai sexy, cel putin in costumul asta de baie

Rita Ora, in costum de baie!

Plina de bijuterii de tot felul, bratari, cercei mari si inele pe toate degetele Rita Ora si-a luat si telefonul in apa cu ea ca sa isi faca, ca orice artist care se respecta, si o serie de selfie-uri in costum de baie.

Piscina care avea incorporat si un jacuzzi a fost locul ei preferat de joaca. Rita sarea de pe marginea jacuzziului direct in piscina fiind bineinteles centrul atentiei pentru prietenii ei. Piesele ei au zeci sau chiar sute de milioane de vizualizari pe Youtube fiind una dintre cele mai renumite artiste din lume.

Fotografiile au fost facute in Monaco, acolo unde Rita Ora a venit cu avionul ei privat impreuna cu familia ei si cativa prieteni. Ca orice vedeta care isi doreste din cand in cand momente frumoase in intimitate cu prietenii ei, ea a cerut special hotelului unde sta sa inchida piscina cat timp ea si amicii ei ies sa isi faca de cap in apa. Asa cum se observa si in poze, in piscina nu era nimeni altcineva decat grupul vedetei.

Sursa Foto

« Pagina anterioară

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă