Revoltător! Asistentele dintr-un spital din România vând măști medicale la suprapreț
Asistentele dintr-un spital din România au scos la vânzare, la suprapreț, măști medicale. Asta în timp ce coronavirusul a panicat deja o mare parte din populația României, iar magazinele și farmaciile au fost luate cu asalt de oameni, care și-au făcut provizii pe termen lung, de frica unei eventuale carantine.
Asistentele medicale din anumite spitale din România au intrat pe o ”piață neagră a măștilor medicale”, după e s-a instaurat panica din cauza coronavirusului. Astfel că, pe secțiunile de market ale aplicațiilor dedicate în acest sens, dar și pe Facebook, regăsim diferite postări cu vânzarea măștilor medicale și chirurgicale.
Revoltător! Asistentele din spital vând măști medicale la suprapreț. Ce a făcut o asistentă medicală de la Spitalul din Timișoara
De exemplu, o asistentă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara a pus spre vânzare seturi de 50 de măști medicale la suprapreț: 100 de lei.
Anunțul sună așa: ”Vând MĂȘTI MEDICALE DE PROTECȚIE fabricate în GERMANIA. Produs cu 3 straturi și șnur elastic. 50 de bucăți/CUTIE – se vinde cu 2 lei/bucată sau 100 de lei/cutie x 50buc”.
Coronavirusul ucigaș, prezis într-o carte apărută în 1981
Coronavirusul ucigaș a fost prezis într-o carte apărută în 1981! Coronavirusul nu are tratament și nici vaccin, ceea ce face ca pacienților infectați să le fie tratate simptomele, subliniază autoritățile.
În carte, o femeie află că fiul său era ținut captiv într-o bază militară deoarece fusese infectat cu un virus periculos denumit Wuhan 400. Trimiterile la China și la cercetările biologice și militare din zona Wuhan sunt foarte clare. Potrivit publicației britanice „Express”, pasaje întregi din carte fac referire la acest lucru. „Pentru a înțelege totul, trebuie să ne întoarcem în urmă cu 20 de luni. Atunci a fost momentul când un om de știință chinez, Li Chen, a dezertat în Statele Unite, purtând la el o mostră din cea mai puternică și mai nouă armă bilogică a Chinei, virusul Wuhan 400. L-au numit așa, pentru că a fost dezvoltat în laboaratoarele științifice de lângă Wuhan”, arată romanul.
Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă. Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.
„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, mai scrie în paginile cărții.