Rețetă rapidă și delicioasă pentru Crăciun! Tiramisu cu mandarine.
Ingrediente:
⁃ Prăjituri fursecuri 200 g.
⁃ Mandarine 500 g.
⁃ Miere de albine 60-100 ml
⁃ Brânză Mascarpone 250 g.
⁃ Frișcă 200 ml 33%
Rețetă rapidă și delicioasă pentru Crăciun! Tiramisu cu mandarine. Mod de preparare:
Curăță mandarinele, îndepărtează semințele, pune-le într-un blender și mixează.
Se strecoară masa rezultată printr-o sită.
Apoi, toarnă piureul de mandarine într-o cratiță, adaugă mierea de albine, aduci la fierbere și lasă să se răcească.
Pentru crema batem frișca rece, brâza mascarpone și mierea de albine până se îngroașă.
Transferă crema într-o pungă de patiserie.
Înmuiați fursecurile în sucul de mandarine obținut și puneți în formă.
Deasupra se pune un strat de crema.
Repetă straturile din nou și adaugă un strat de piure din mandarine.
Se decorează cu felii de mandarină și rozmarin.
În mod ideal, puneți tiramisu-ul la frigider pentru câteva ore pentru a se înmuia.
Dar eu, l-am încercat imediat și a ieșit incredibil de fraged și gustos.
Să ai poftă!
View this post on Instagram
Sursa: eestetic.food