1 pachet unt (250 g)
1 cană zahăr
50 g nucă de cocos
200 g lapte praf (sau 150 g lapte praf şi 50 g biscuiţi)
Iată o rețeta perfectă pentru a te răsfăța de Crăciun și pentru a îndulci toată familia. Bomboanele Raffaello sunt foarte simplu şi rapid de realizat, astfel te vei putea bucură de apreciatul desert oricând vei dori.
Bomboanele cu nuca de cocos sunt delicioase, pot fi pregătite cu succes în această perioadă a anului.
1 pachet unt (250 g)
1 cană zahăr
50 g nucă de cocos
200 g lapte praf (sau 150 g lapte praf şi 50 g biscuiţi)
Mod de preparare
Bomboanele Raffaello sunt incredibil de uşor de preparat, şi sunt o gustare dulce delicioasă, potrivită oricărei mese de sărbători. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă puţină esenţă de vanilie, se freacă în continuare, apoi se adaugă nuca de cocos, se freacă până se încorporează, apoi se adaugă laptele praf.