Reteta negresa: Cea mai pufoasa prajitura cu ciocolata
Foarte bine atunci. Astazi iti vom divulga care este cea mai usoara reteta de negresa pe care o poti prepara rapid. In plus, nu uitam ca este si foarte delicioasa.
Reteta negresa: Ingrediente
Pentru blat:
50 ml ulei
150 g unt
200 ml lapte
250 g zahar
1 lingurita praf de copt
2 oua
60 gr faina
esenta de vanilie
un varf de sare
5 linguri de cacao
30 gr ciocolata neagra
Pentru glazura
100 gr ciocolata neagra
50gr frisca lichida
50gr de unt
Reteta negresa: Mod de preparare blat
Inainte de a porni realizarea acestei prajituri trebuie sa te asiguri ca ai preincalzit cuptorul la 175 grade. Modul de preparare al retetei de negresa porneste cu albusurile care se bat spuma tare. Apoi, untul taiat bucatele se topeste si se amesteca cu zaharul, cu 4 lingurite de cacao, esenta de vanilie, laptele, ciocolata si uleiul. Aceasta compozitie, dupa ce este gata, se lasa la racit.
Faina se amesteca bine cu praful de copt, cacao si sarea, peste care se adauga si compozitia realizata mai sus. Peste toate se adauga galbenusurile, se amesteca, iar la final se adauga si albusurile batute spuma inca de la inceput. Negresa se coace 35 de minute in cuptorul incins la 175 de grade.
Reteta negresa: Mod de preparare glazura
Ciocolata se topeste pe foc mic si cand este aproape gata peste se adauga frisca lichida. La final, se adauga untul si se amesteca in continuu, dupa care se ridica de pe foc.
Calda, glazura se intinde peste blat, se lasa sa se raceasca, se taie si se serveste musafirilor.
Dieta care reduce grasimea din ficat cu 20% in doar 9 zile! In ce consta?