Reteta miraculoasa a Parintelui Elefterie. Leacul care vindeca toate bolile. CUM SE PREPARA

Publicat: 25 ian. 2018, 16:06 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Parintele Elefterie este cunoscut pentru puterile sale tamaduitoare. Ctitorul Sfantei Manastiri Dervent din Constanta si-a impartit dragostea intre biserivca si darul vindecarii.

Preotul era cunoscut pentru adevăratele minuni pe care le făcea atât pentru credincioși cât și pentru monahi. Elefterie a lăsat drept moștenire multe rețete de vindecare, printre care și un leac pentru imunitate. Efectele acestuia se pot observă chiar din primele două săptămâni de la administrare.

Cum se prepara leacul Parintelui Elefterie:

Ingrediente: 4 grame de lăptișor de matcă; 1 kilogram de miere naturală de salcâm; 300 grame polen măcinat; 150 grame tinctura de propolis; 200 ml ser fiziologic.

Mod de preparare: Ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă cu o lingură de lemn. Se pune într-un borcan ermetic și se păstrează la frigider. Din preparat se administrează o lingură dimineață și una seară, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea preparată ar trebui să ajungă pentru 30 de zile de cură.

Beneficiile uimitoare ale rețetei naturiste. Preparatul diminuează apariția bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar, datorită lăptișorului de matcă și a mierii de salcâm. Primele semne ale tratamentului naturist ar trebui să apăra după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul va diminua senzația de oboseală, iar bolnavul va avea din nou energia de care are nevoie.

Sursa: ortodoxia.me.

Publicat: 25 ian. 2018, 16:06 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă