Reteta de smoothie cu ghimbir si ananas. E delicios, racoros si te ajuta sa slabesti rapid!
Acest smoothie cu ghimbir si ananas te ajuta sa dai jos si kilogramele in plus, deoarece are proprietati uimitoare si poate arde grasimile rapid. Pentru ca prelungeste senzatia de satietate, nu ti se va face foame la fel de repede.
Totodata, are si ingrediente cheie, termogenice, care ajuta in procesul de slabire si tonifiere. Incearca o reteta de smoothie si cand vrei sa iti detoxifici organismul si sa il faci mai sanatos. Este recunoscut ca atat ananasul, cat si ghimbirul au proprietati miraculoase, si pot pune metabolismul in miscare.
Smoothie cu ghimbir si ananas
Ingredientele acestui smoothie sunt sarace in calorii, dar foarte bogate in nutrienti. Bautura naturala este si una foarte gustoasa, asa ca in mod cert vrei dori sa o mai incerci si cu alte ocazii. Ce este pineberry, fructul cu aspect de capsuna, dar cu gust de ananas
Daca vrei sa slabesti sanatos, poti consuma acest smoothie ca gustare intre mese sau ca parte din meniul de la pranz, fie ca mic dejun, timp de o saptamana. Trebuie sa ai grija insa, pentru ca mesele principale nu trebuie inlcouite cu acest smoothie cu ghimbir si ananas, ori cu alt tip de smoothie sau suc.
Ananasul contine si o enzima numita bromelaina, care imbunatateste simtitor digestia. O buna digestie previne si acumularea de toxine sau de substante care provoaca inflamatii si duc la ingrasare. Briose cu ananas si morcov
Ingrediente necesare:
– o cana de ananas proaspat (150 g)
– o lingurita de ghimbir ras (5 g)
– o cana de apa (250 ml)
– o lingurita de seminte de chia (15 g)
Mod de preparare:
Toate ingredientele se pun in blender sau in storcatorul de fructe. Se paseaza la o viteza mare, pana cand ramane o crema fina, aproape total lichida. Smoothie-ul se serveste proaspat si se bea imediat pentru a putea asimila toti nutrientii. Se poate indulci cu putina miere de albine, daca este mult prea acid.
Este recomandat sa se bea imediat dupa preparare, deoarece daca este lasat prea mult timp, ananasul se oxideaza. Astfel, eficienta sa in combaterea de radicali liberi se diminueaza simtitor. Semintele de chia contin fibre alimentare, acizi grasi Omega-3, dar si proteine. Un consum regulat previne deteriorarea celulelor.
sursa: dozadesanatate.ro