Replici acide între Andreea Mantea și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat între cele două vedete?

Publicat: 22 mai 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

În cadrul unei emisiuni de acum aproape zece ani, Andreea Mantea și Gina Pistol și-au aruncat replici acide. Vedetele participau la emisiunea „Poftiți Pe La Noi” a lui Nea Marin, de pe postul TV Antena 1.

Prezentatoarele TV au o istorie lungă în televiziune. În cadrul emisiunii de pe Antena 1, vedetele nu au mai ținut cont de prezența camerelor de filmat care rulau, și și-au adresat replici grele.

Gina Pistol și colega sa, Andreea Mantea, se aflau într-un autovehicul, în drum spre o „misiune” pe care trebuiau să o realizeze ca parte a emisiunii. În timpul drumului, Gina Pistol a remarcat cu voce tare că ușa vehiculului nu pare să fie închisă corespunzător.

Andreea Mantea, replici dure la adresa Ginei Pisol

Remarca prezentatoarei a pornit apoi o serie de afirmații între cele două, care și-au lăsat inhibițiile de-o parte.

După ce Gina Pistol a remarcat că ușa autovehiculului, în care se aflau cele două, nu este închisă bine, Andreea Mantea i-a replicat prompt. Bruneta i-a spus Ginei în spirit de glumă că ar putea să „îi facă vânt”.

Gina Pistol nu a așteptat mult după asta, și-a i-a întors înapoi replica. Blondina a amenințat-o că poate „să se prindă” de părul ei. Mai apoi, cele două vedete au râs împreună, deși într-un mod relativ ironic.

Cele două au avut multiple certuri în cadrul emisiunii din 2014

Cu toate că cele două prezentatoare TV s-au contrazis pe toată perioada emisiunii, acestea au reușit să formeze o echipă unită. Cele două dame din televiziunea românească se aflau la o pensiune aproape de faliment din Bran.

Ele au realizat activități care au dus la salvarea întreprinderii de cazare. Cele două prezentatoare au realizat la acel moment împreună o alee, pe care au pavat-o fără ajutor din exterior.

La această ediție a emisiunii „Poftiți Pe La Noi” au participat și alte două vedete, care au format o echipa unitară. Este vorba despre Don Baxter și Pacha Man. În timpul emisiunii filmate la unitatea turistică din Bran, Don Baxter și Pacha Man au avut și ei un conflict, surprins de camerele de filmat, potrivit Cancan.

foto: social media

Publicat: 22 mai 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×