Relațiile din showbiz, în vizorul lui Cristi Brancu: „Impresionant e că fata cea tânără nu a plecat la greu”

Publicat: 29 aug. 2020, 21:26 Autor: Maria Apostol Vedete

Agentul VIP – Cristi Brancu a analizat cuplurile din showbizz pentru CIAO.RO! Ce spune despre Andreea Bălan, Oana Radu, Lili Sandu și Irinel Columbeanu, te va uimi! 

 Cristi, tu rămâi oricum Agentul VIP! Cum comentezi ceea ce se întâmplă acum în showbiz?

1. Lili Sandu a născut!

Minunat. Este genul de împlinire pe care Lili l-a dorit și îl merită. Vreme de 20 de ani, presa s-a tot întrebat pentru ce a lăsat Lili o relație cu Bogdan Stelea, care părea ideală. Ei bine, a făcut un mare ocol pentru ACEST moment. La vârsta la care trebuie, cu băiatul cu care trebuie. Acum trebuia să se întâmple și exact așa!

2. Andreea Bălan l-a dat uitării pe George Burcea și are un nou iubit.

La Cristi Brancu Live, Andreea Bălan mi-a spus foarte clar, nu de mult – e o femeie tânără și crede în fericire. Și are dreptul la fericire. Era de așteptat să o caute, dar nu știu niciodată dacă, după o profundă suferință, o relație rapidă poate fi și cea durabilă. După dezamăgirea cu Keo, a fost un tânăr american care nu a rezistat. Dar Andreea nu e omul aventurilor. Îi doresc sincer să fie Tiberiu echilibrul vieții ei. E o femeie cu doi copii și un bărbat adevărat trebuie să o iubească așa cum e. Puternică și ambițioasă. 

3. Oana Radu se mărită cu antrenorul de fitness la scurt timp după drama cu fostul iubit

Schimbarea Oanei, de când e cu Cătălin, e spectaculoasă. L-am cunoscut, e genul de tip determinat de care are ea nevoie acum. Nu a fost fericită la finalul relației cu cel care a decedat și nu mai mergea nimic bine. Sunt amănunte neplăcute despre care nu s-a vorbit în public, apropo de ce se întâmplă între ei, și nu e de condamnat că și-a găsit pe altcineva mai repede decât regulile de pe vremea bunicii. Foarte bine.

4. Irinel Columbeanu a devenit falit

Ce înseamnă să pariezi tot pe o afacere și să se aleagă praful. Irinel Columbeanu, un om care a avut un ajutor imens în tatăl sau – atâta cât a trăit acesta -, a crezut în acel columbeanit pe care l-am văzut în structura unui hotel din Predeal și mi s-a părut un lucru de calitate. Eșecul acestui business i-a luat tot. E frapantă trecerea de la Rolls-Royce la un Opel obosit. A trăit ca un nabab, dar nu a făcut parte niciodată dintre nemuritorii sistemului. Impresionant e că fata cea tânără nu a plecat la greu. Să-i dea Dumnezeu lui Irinel o senectute cât mai senină.

Publicat: 29 aug. 2020, 21:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă