Relația dintre Pepe și nașii săi, Andra și Cătălin Măruță, s-a răcit. Motivul care a dus la această ruptură

Publicat: 19 mai 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Relațiile dintre Pepe și nașii săi, Andra și Cătălin Măruță, s-au răcit. Dacă înainte erau foarte apropiați și își făceau des vizite, acum rar își mai dau câte un telefon. Artistul nu a mai fost nici în emisiunea nașului său de la Pro TV și nici i-a ales pe ei să îi boteze băiețelul.

Pepe nu mai este în relații apropiate cu nașii săi de cununie, Andra și Cătălin Măruță. Aceștia din urmă au devenit părinții spirituali ai artistului când s-a căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă. Andra și Cătălin Măruță au botezat și cele două fiice ale artistului. Relația dintre familii era una foarte apropiată. Se vizitau des, iar artistul apărea deseori în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV.

După opt ani de căsătorie, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. După acest eveniment, relația dintre artist și nașii săi s-a răcit. La începutul acestui an, Pepe spunea că a păstrat legătură cu Andra și Cătălin Măruță. Artistul a spus că aceștia nu au de ce să se supere că el și fosta sa soție au decis să divorțeze.

Chiar dacă la începutul acestui an Pepe a spus că este în relații bune cu nașii săi de cununie, apropiații spun că relațiile s-au răcit. Între ei nu mai au loc vizite așa cum era în perioada căsniciei cu Raluca Pastramă. Chiar dacă nu s-au certat, nu mai sunt în relații apropiate. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente în familie, au precizat apropiații.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.
Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat o persoană apropiată acestora pentru Cancan.

Pepe a ales pe altcineva să îi boteze băiatul

Andra și Cătălin Măruță au fost cei care le-au botezat pe ambele fiice ale lui Pepe cu Raluca Pastramă. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul băiețelului pe care artistul îl are cu actuala sa soție, Yasmine Ody. Nașii săi de la cununia cu Raluca au fost prezenți la petrecere, dar doar în calitate de invitați.

Surse apropiate vedetelor au spus că fiul lui Pepe a fost botezat de fratele său mai mare. Artistul nu i-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă vor să îl creștineze pe băiat, ci „au fost puși n fața faptului împlinit”.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură. Artistul a oferit un răspuns evaziv, lăsând loc de interpretări.

foto: social media

Publicat: 19 mai 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×