Relația (cu banii) în cuplu: un dialog cu public găzduit de psihoterapeuții Gáspár György și Raluca Anton

Publicat: 30 ian. 2024, 10:19 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Relația (cu banii) în cuplu: un dialog cu public găzduit de psihoterapeuții Gáspár György și Raluca Anton

Miercuri, 14 februarie, cu începere de la ora 18:30, la Sala Luceafărul din București, are loc evenimentul Relația (cu banii) în cuplu: un dialog cu public găzduit de psihoterapeuții Gáspár György și Raluca Anton. Evenimentul – organizat de Asociația Educație Pentru Succes, Pagina de Psihologie, Școala de Bani și BCR – este destinat atât cuplurilor, cât și persoanelor adulte care caută să înțeleagă mai bine dinamica energie intime și modul în care inteligența relațională duce la prosperitate psihologică și financiară.

Timp de o oră și jumătate, Gáspár și Raluca vor împărtăși sub forma unui dialog din experiențele lor profesionale și personale, transformând știința relațiilor într-un subiect accesibil pentru mintea fiecărui participant. Seara se va încheia cu secțiunea de Q&A, în care publicul va putea să le adresez întrebări în mod direct celor doi psihoterapeuți și autori.

Mai multe detalii organizatorice:

Participarea este gratuită, accesul în sală se face în bază unei înscrieri online. Găsești aici formularul de înscriere. Locația evenimentului este Sala Luceafărul, fostul Cinema PRO, str. Ion Ghica nr. 3. Sala acomodează un număr de 500 de locuri și accesul se va face cu începere de la ora 18. Cinci dintre participanți pot câștiga prin tragere la sorț un exemplar din volumul Sufletul banilor, semnat de Lynne Twist.

Despre gazdele evenimentului:

  • Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeută imago certificată internațional, creatoarea Jocurile Minții și autoarea cărții Terapie 1 la 1 cu sinele tău.
  • Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificat internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și cofondator Pagina de Psihologie.

Curs online gratuit:

Dincolo de acest eveniment, Relația cu banii în cuplu este și titlul celui mai recent curs online-gratuit realizat de Școala de Bani, în colaborare cu Gáspár György. În cadrul acestui curs video, Gáspár îți prezintă principiile inteligenței relaționale și modul în care discuțiile conștiente despre bani pot atrage în viața ta stabilitatea emoțională și materială. Fiecare lecție este menită să te ajute în dezvoltarea unui obicei benefic pentru intimitatea financiară în cuplu. Zece lecții. Zece conștientizări. Zece noi obiceiuri. Setează-ți intenția pentru ceva simplu, valoros și de impact. Partea bună este că nu ai nimic de cumpărat, de făcut sau de pregătit pentru a începe cursul. Îl poți face în orice moment al zilei. Chiar și în perioadele mai aglomerate, deoarece nu durează mai mult de zece minute lecția. Cursul va fi accesibil pe platforma școaladebani.ro, începând cu data de 14 februarie, 2024.

Publicat: 30 ian. 2024, 10:19 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă