Reîntâlnire emoționantă între Irina și Irinel Columbeanu. Irina a revenit în România după 6 ani: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

Publicat: 23 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Reîntâlnire emoționantă între Irina și Irinel Columbeanu. Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Colmbeanu și a Monicăi Gabor, a revenit în România după 6 ani. Tatăl său, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu, a așteptat-o la aeroport cu un buchet de flori, pe care i l-a dat ficei sale cu lacrimi în ochi. 

În momentul în care și-a revăzut tatăl, Irina Columbeanu a sărit direct în brațele lui și l-a sărutat pe obraz. Bucuria ficei și a tatălui era de nedescris în cuvinte.

Irina Columbeanu este extrem de încântată că a revenit în România. Fetița de altădată a devenit acum o adevărată domnișoară și are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui său.

Reîntâlnire emoționantă între Irina și Irinel Columbeanu: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

„Sunt cea mai fericită fată din lume! Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mărturisit fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu a plecat cu fiica sa la Cluj, unde speră să petreacă câteva zile superbe, în care să aibă timp să își povestească o mulțime de lucruri. Fostul om de afaceri este extrem de mândru de fata lui și a Monicăi Gabor: „Irina este acum o domnișoară minunată. A crescut și s-a maturizat foarte mult. Sunt mândru de ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Publicat: 23 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×