Regele Charles, sfătuit să-l declare Cavalerul Diasporei. Cine este faimosul român gata oricand să preia această funcție

Publicat: 01 mart. 2024, 17:36 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Regele Charles, sfătuit să-l declare Cavalerul Diasporei. Cine este faimosul român gata oricand să preia această funcție

Românii din Diaspora știu, fără doar și poate, să-și arate dragostea pentru artiștii și vedetele din România, și deseori, se lasă bucurați de talentul lor. Mai mult decât atât, tot ei sunt adevărați ambasadori și primii promoteri ai românilor în țările pe care și le-au ales ca și reședință.

Zilele trecute, iată, până și Regele Charles a intrat în vizorul unei superbe românce care trăiește în Anglia de ani și ani de zile, Steffie Banu care, de altfel, este și unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Anglia. Frumoasa doamnă a mers până într-acolo încât să-i propună Regelui să-l numească pe românul ei preferat, Cavaler al Diaporei.

„Prințul favorit al Diasponei este Florin Burescu. Voi ați văzut cât este de frumos băiatul acesta. Este frumos, este talentat, știe să cânte, știe să prezinte, face niște haine superbe, dar ce îmi place cel mai mult la el, l-aș premia pentru asta, i-aș propune Regelui Charles să-l numească Cavalerul Diasporei pentru că este un om foarte humble, foarte plăcut ca și om, face o atmosferă crazy.”, spune Steffie Banu.

Florin Burescu, vedeta „Monden Alert”, de la Metropola TV, a fost plăcut impresionat de mesajul primit și a răspuns în consecință, fără să stea prea mult pe gânduri.

„Este o bucurie și o împlinire să asculți un astfel de mesaj. Muncă și strădania ta este apreciată și respectată. Steffie Banu este cel mai mare organizator de evenimente din Anglia, este omul care aduce artiștii lângă inima românilor stabiliți în diaspora. Această meserie minunată m-a făcut să văd întreaga lume și să întâlnesc oameni ce muncesc și au reușit să clădească imperii departe de țara lor natală. Merg mereu cu drag la evenimentele din Diaspora unde sunt primit cu multă căldură și dor de oamenii de acolo.”, a declarat Florin Burescu.

MESAJUL COMPLET, AICI:

 

Publicat: 01 mart. 2024, 17:36 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă