„Regele Banatului”, supus unui ritual bizar de către fosta amanta: ”Îmi punea în mâncare, în băutură, farmece cu…”

Publicat: 20 mart. 2022, 09:50 Autor: Maria Apostol General
Regele Banatului, supus unui ritual bizar de către fosta amanta: ”Îmi punea în mâncare, în băutură, farmece cu...”

Adrian Petru Luca, zis și „Regele Banatului”, susține că ar fi fost otrăvit cu mercur de către fosta amantă, Andreea Coman, Miss Supranational Europe. Asta în timp ce el a cheltuit mulți bani pentru fericirea ei. 

Amanta milionarului în euro, dar și aghiotantul lui ar fi mers „mână în mână”, potrivit afaceristului. Adrian Petru Luca i-a dat, de altfel, în judecată (Vezi AICI detalii), acuzându-i că l-ar fi escrocat. În plus, fosta amantă, Andreea, avea să fie acuzată chiar că l-ar fi otrăvit pe omul de afaceri, folosind mercur, pe care i l-ar fi pus în mâncare și în băutură.

Nu mai puțin de 30 de plângeri a făcut milionarul împotriva fostei Miss, între care și pentru înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză.

CANCAN.RO vă prezintă, în premieră, declarațiile uluitoare ale lui Adrian Petru Luca, în care povestește cum ar fi fost otrăvit de amantă, dar și cum ea i-ar fi făcut „farmece”, apoi s-ar fi „coalizat” cu șoferul lui.

Eu, din păcate, am cerut mai multe expertize psihiatrice și la IML și la INML și la 100 de experți din țara asta. Toți au spus același lucru, intoxicarea cu mercur…

Mercurul se duce în creier și înseamnă afectare cognitivă, înseamnă discernământ diminuat”, a mărturisit Adrian Petru Luca. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 20 mart. 2022, 09:50 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă