Recunoaşteţi personajul? Acum este o vedetă celebră, dar în urmă cu 7 ani o adevărată dramă i-a schimbat complet viața

Publicat: 21 Nov. 2020, 09:24 Vedete

Rita Mureşan căci despre ea este vorba, este unul dintre cei mai apreciați designeri din România, însă în ultima perioadă vedeta a ales să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Creatoarea de modă a trăit de-a lungul timpului multe episoade grele, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care acum evită aparițiile publice sau emisiunile TV.

Unul dintre momentele care au reușit să îi marcheze tinerețe a fost moartea mamei sale.

Rita Mureşan a luptat în zadar să o pună pe picioare pe femeia care i-a dat viață, a apelat la zeci de medici ca să o salveze, însă boala de care femeia suferea a învins.

Deși știa că boala de care mama ei suferă este una grea și complicată, nu a abandonat lupta de a o salva. A mers cu aceasta la diferiţi medici, care au întârziat să-i pună un diagnostic. Lucrurile s-au înrăutățit, iar femeia a intrat în comă şi respira doar cu ajutorul aparatelor, aşa că medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Din nefericire mama creatoarei de modă s-a stins din viața chiar de ziua vedetei.

Rita Mureșan a fost în comă!

Timp de două săptămâni Rita a stat în comă, iar când s-a trezit, a luat viața de la zero: a învățat din nou să vorbească, să scrie, să învețe și tot ce era necesar.

Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am reluat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul. Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 21 Nov. 2020, 09:24 Vedete
Pe aceeași temă