Reacția Laurei Cosoi, după ce actorul Bogdan Stanoevici a murit

Publicat: 13 Jan. 2021, 11:15 Vedete

În urmă cu o zi, actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Laura Cosoi a transmis un mesaj, după aflarea decesului acestuia.

Cunoscutul actor Bogdan Stanoevici a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ieri dimineață, anunțul trist a fost făcut. Actorul a fost internat la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe data de 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă. Laura Cosoi a jucat împreună cu actorul într-un film pe care nu-l va uita niciodată. I-a fost alături pe platourile de filmare. Pe rețelele de socializare, vedeta a scris un mesaj.

”M-a susținut, m-a înțeles și pe toată durata filmarilor a dat dovadă de un profesionalism desăvarșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut “chimie” cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmări discutând despre personaje, situații, Franța, comunism, viață…

Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, ca și acum 6 ani, pentru generozitate! “Cel Ales” rămâne proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumină și Domnul să te primească la el!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook!

Actorul Bogdan Stanoevici a murit

Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar după două zile a fost mutat pe secția ATI, unde s-ar fi ales și cu o infecție nosocomială. Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se afla internat la Institutul Inimii. Acolo viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă