Reacția Andreei Bălan, după ce colegii săi de platou au fost infectați cu COVID-19: ”Producătorii ne-au spus că unii dintre noi trebuie să meargă să fie testați”

Publicat: 19 Jun. 2020, 09:01 Vedete

Andreea Bălan, jurata emisiunii Te cunosc de undeva, a făcut primele declarații după ce a aflat că unii dintre colegii săi au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Artista a explicat că nu și-a făcut griji pentru că ultimul său contact cu aceștia a fost în urmă cu 10 zile, iar în această perioadă nu a prezentat simptome. 

Andreea Bălan a explicat cum a gestionat această situație în momentul în care a aflat faptul că Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus.

”Ieri am aflat și eu, am fost anunțată de producători. Eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima mea zi de filmare a fost acum 10 zile și atâta timp cât în perioada asta nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă. Mi-a părut rău de Marcel”, a spus vedeta la Antena 3.

Cântăreața a mai mărturisit că nu s-a testat pentru COVID-19, deoarece nu a fost obligată să facă acest lucru. Ultima zi de filmare alături de colegii săi a fost acum 10 zile, iar de atunci starea ei de sănătate nu a prezentat modificări care să o pună pe gânduri.

”Producătorii ne-au spus că unii dintre noi trebuie să meargă să fie testați, eu nefiind obligată să mă testez, pentru că au trecut deja 10 zile. (…) Nu cred că am acest virus. Mă simt foarte bine, nu prezentăm niciun simptom, nici eu, nici fetele, ne simțim foarte bine”, a mai spus Andreea Bălan la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Marcel Pavel, prima vedetă confirmată cu noul coronavirus

Interpretul a pus problemele medicale pe seama faptului că ar fi răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1. După ce a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, el  fost transportat la spital, acolo unde s-a și confirmat bănuiala.

Se cunoaște de asemenea faptul că artistul a fost invitat la un eveniment de amploare, recent, cu peste 100 de oameni, iar săptămâna trecută a ajuns inclusiv în studioul ”Vorbește lumea”, emisiune difuzată de Pro TV, ceea ce înseamnă că atât Antena 1, cât și postul din Pache Protopopescu, riscă să intre în carantină.

Publicat: 19 Jun. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă