Răzvan Simion pleacă din televiziune? Mesajul transmis de prezentator

Publicat: 01 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa General

Răzvan Simion și Dani Oțil moderează una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Ideea că într-o zi nu vor mai fi pe post îi îngrijorează pe fani, mai ales după declarațiile făcute de Răzvan.

În urma unor declarații ambigue făcute de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion mulți au înțeles că se retrage. De asemenea, cei doi prezentatori de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au făcut mai multe glume pe tema retragerii lor, iar mulți au crezut că vor pleca. În acest context, Răzvan Simion a dorit să lămurească lunea cu privire la acest subiect.

Răzvan Simion pleacă din televiziune? Mesajul transmis de prezentator

Răzvan Simion a declarat că este pregătit să se retragă oricând, dar la cifrele de audiență nu sunt șanse, iar chiar dacă ar dori asta, nu crede că i-ar lăsa cei din trust să plece.

„Dacă ar fi și în televiziune pensii speciale ca la ceilalți, ar fi o ocazie nemaipomenită. Sau ca în alte Ministere să mă pensionez la 40 de ani, asta s-ar putea! Zisesem altceva atunci, eram într-un interviu cu fiica mea alături și am spus că oricând putem preda ștafeta.

Nu a avut nimeni nimic de obiectat, am crezut că se înțelege, dar, de fapt, nu s-a înțeles. Mesajul este că la cifrele acestea nu avem cum să ne retragem. Și dacă am vrea, nu cred că ne-ar lăsa cineva”, a explicat Răzvan Simion.

Pentru Răzvan şi Dani televiziunea a devenit un stil de viață

Răzvan Simion a mai declarat că televiziunea a devenit, pentru el și colegul său, Dani Oțil, un stil de viață. Nu este muncă ceea ce fac în fiecare dimineață, ci un fel de-a fi.

„În primul rând, nu e muncă. E un fel de a fi pentru noi, facem asta de când ne știm. Nu ne-am dorit niciodată să facem altceva, nu am făcut niciodată altceva. Prima emisiune la care am participat a fost prin 1994. Din clasa a 9-a, din liceu, doar asta am făcut.

Împreună cu Dani, am făcut radio, apoi televiziune. Noi nu am făcut altceva, de asta nici nu avem poveștile cu spălatul mașinilor, îngrijitul terenurilor de tenis. Din păcate, nu avem povești așa! Noi am făcut media de când ne cunoaștem!”, a mai explicat Răzvan Simion într-un interviu pentru ego.ro.

foto: social media

Publicat: 01 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa General
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×