Razvan Ciobanu, despre ‘Stupefiante pentru VIP-uri’: ‘Nu stiam de ce sunt dus la Ploiesti’

Publicat: 18 iul. 2018, 14:58 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta tv a fost invitata in platoul unei emisiuni tv pentru a vorbi despre scandalul in care e implicata.

Razvan Ciobanu, despre ‘Stupefiante pentru VIP-uri’! Designerul si prietenul Ralucai Badulescu are probleme cu legea. Numele lui, dar si al ei, apar intr-un dosar al DIICOT-ului. Cei doi au fost, pe data de 12 iulie, la DIICOT pentru a da mai multe declaratii, in calitate de martori.

Recent, Razvan Ciobanu a fost invitat in cadrul unei emisiuni tv. Acolo a oferit mai multe detalii despre scandalul in care e implicat. Sustine ca nu stia de ce merge la DIICOT si s-a speriat, crezand ca e vorba de ceva mult mai grav.

Razvan Ciobanu, despre ‘Stupefiante pentru VIP-uri’

Razvan Ciobanu, despre 'Stupefiante pentru VIP-uri' 'Nu stiam de ce sunt dus la Ploiesti'„Eu în ziua în care am fost ridicat de DIICOT am fost foarte șocat. Nu îmi mai aduc aminte mare lucru din ziua asta. Pot să spun doar atât, mai multe vă pot spune avocații mei, am doi avocați. Sunt suspect că aș fi deținut și consumat droguri de risc și mare risc. Eu nu am fumat niciodată…

Razvan Ciobanu, despre 'Stupefiante pentru VIP-uri' 'Nu stiam de ce sunt dus la Ploiesti'Mi se pare nedrept să trec din nou prin această situație. Eu pot demonstra prin analize că nu consum. Eu pot să spun că nu îi cunosc pe oamenii aia. Nu știam de ce sunt dus la Ploiești. Mi-am făcut multe scenarii. Mă gândeam că m-a reclamat Marius (n.r. fostul lui iubit) pentru „furtul” mașinii. Sau vreo clientă.

Razvan Ciobanu, despre 'Stupefiante pentru VIP-uri' 'Nu stiam de ce sunt dus la Ploiesti'Țin minte că am ajuns în biroul procurorului și m-a întrebat dacă-i cunosc pe cei din dosar. Le-am cerut poze, după nume nu cunosc pe nimeni. Nu am recunoscut pe nimeni. Este cumva degradant. Eram foarte mulți oameni cunoscuți. Trebuia să ridici două degete și să întrebi dacă poți merge la toaletă, la fumat”, a declarat Răzvan Ciobanu la Kanal D.

Publicat: 18 iul. 2018, 14:58 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă