Răsturnare de situație! Mihaela Cernea și-a iertat soțul după ce l-a acuzat că a bătut-o!

Publicat: 30 Jun. 2022, 11:33 Vedete

Acuzații grave au curs la adresa pictorului Costin Craioveanu, soțul artistei Mihaela Cernea, despre care s-a spus că ar fi agresat-o, dar și că a produs un accident când se afla sub influența alcoolului. Situația dintre cei doi soți pare să se fi schimbat la 180 de grade! 

În plin proces de divorț, Mihaela Cernea, fostă membră a trupei Class, pare să se fi răzgândit în privința acuzațiilor aduse soțului ei. Asta după ce, la începutul acestui an, au fost făcute acuzații grave la adresa soțului ei. Artista ar fi cerut ordin de restricție împotriva lui pe motiv că ar fi agresat-o!

Ceva s-a schimbat între timp  în relația lor, iar artista susține acum că nu ar fi fost bătută. Ciudat, de vreme ce cântăreața a obținut prin instanța un ordin care îi interzicea pictorului să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea.

Costin Craioveanu nu a recunoscut că și-a bătut soția, ba chiar a susținut că i-a oferit o viață de poveste Mihaelei Cernea și copiilor pe care îi au împreună.

”Nu mi-am bătut niciodată soția”

Ce a fost nimic nu va mai fi… Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Că eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii”, a scris bărbatul pe Instagram.

Soțul Mihaelei Cernea s-a arătat surprins de demersul soției, de a divorța de el, și susține că nu se va conforma! Oricum, se pare că sunt șanse mari ca situația dintre ei să se schimbe…

Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este, mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul lui pentru aceeași sursă.

Publicat: 30 Jun. 2022, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă