Răsturnare de situație! Am aflat motivul real pentru care George Burcea a lipsit de la aniversarea fiicei sale

Publicat: 11 nov. 2021, 19:54 Autor: Maria Apostol Vedete

De ce nu a fost prezent George Burcea la petrecerea organizată de Andreea Bălan pentru ziua fetiței lor, Ella? În ciuda celor speculate până acum, adevaratul motiv este, se pare, acela că actorul nu doar că nu a fost invitat, dar i-a fost refuzată prezența atunci cand s-a autoinvitat.

Bucurie mare în familia Burcea – Bălan, în octombrie, când fetița lor cea mare, Ella, și-a serbat ziua de naștere. Din păcate însă, micuța nu s-a bucurat în adevăratul sens al cuvântului. Asta pentru că, probabil, la petrecerea ei nu i-a avut alături pe ambii parinți. Cum probabil, ca orice copil, si-ar fi dorit. Însă, atât mama, cât și tatăl ei au avut grijă să o sărbătorească în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, Ella ar fi beneficiat de două petreceri de ziua ei, nu de una, așa cum s-a vehiculat! Andreea Balan a organizat acasă, o petrecere cu animatori, tort imens, copii, prieteni, jucării, dulciuri, Ella primind o sumedenie de cadouri. Anterior, și tatăl ei ar fi organizat o petrecere pentru fetița, la el acasă.

Motivul real pentru care George Burcea a lipsit de la aniversarea fiicei sale

Andreea Bălan a postat pe conturile ei de social media mai multe imagini de la petrecerea Ellei, arătându-le fanilor ce eveniment frumos a organizat acasă. O parte dintre ei i-au transmis urări, felicitări, însă o altă parte, unii mai curioși, au intrebat unde este tatăl fetițelor, George Burcea. Și de ce nu este și el prezent la eveniment. Fapt care a declanșat o adevărată revoluție în comentarii! Mulți l-au acuzat pe actor fără să cunoască toate datele problemei.

În viată trebuie sa fii responsabil. Datorita lui are aceste două comori, dar el e absent sau de ocazie… cam pentru ce să îi mulțumească??? Că a făcut copii și i-a abandonat?? Ea a luptat pentru familie, el a dat cu piciorul. Un laș care va zbura din floare în floare și responsabilități 0”, sunt o parte dintre comentariile internauților care l-au pus la zid.

Au fost însă și persoane care au judecat situația dincolo de aparențe.

Mi-e greu să cred că un părinte refuză acest lucru, că nu e petrecerea soției sale, ci a fetiței sale”, a fost unul dintre comentarii.

De ce a refuzat Andreea Bălan prezența fostului soț

Curios este însă faptul că nici Andreea, nici George n-au intervenit să răspundă fanilor la aceste comentarii. Lumină în toată această situație a făcut, neașteptat, Viviana Sposub, iubita actorului, care a postat un mesaj pe instastory, recent, în care își lua apărarea, după ce ar fi fost informată că Andreea Bălan o va da în judecată. Printre altele, bruneta a spus că George Burcea nu a fost primit la petrecerea Ellei, deși a insistat că-și dorește să participe.

Copiii se simt bine și asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere! Fata cea mare și-a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat. Dar voi nu aveți de unde să știți asta! Voi primiți doar informația că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezența tatălui a fost total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistențele copilului)”, este mesajul postat de Viviana.

Mai mult, surse din anturajul celor doi foști soți sustin ca George ar fi insistat să fie și el prezent la petrecerea Ellei. Ba mai mult, și-ar fi dorit să contribuie la organizare. Însă ar fi primit un răspuns negativ pe motiv că “la eveniment vor fi prezenți prieteni de-ai Andreei, care nu s-ar simți confortabil dacă l-ar vedea și pe Burcea acolo”.

Contactat telefonic, George Burcea a fost zgârcit în declarații, însă ne-a confirmat că nu a fost primit la petrecere. “Da, este adevărat. Nu doresc să comentez mai mult, momentan. Sunt la filmări. Multumesc pentru înțelegere”, a declarat actorul pentru CIAO.RO.

 

 

Publicat: 11 nov. 2021, 19:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă