Randi a dat cărţile pe faţă! Artistul a făcut dezvăluiri despre viaţa sa sentimentală

Publicat: 11 May. 2021, 10:10 Vedete

Randi este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Deşi pe plan profesional lucrurile îi merg foarte bine cântăreţului, pe plan sentimental vedeta pare să aibă mai mult ghinion decât noroc. Solistul a dezvăluit de ce nu şi-a întemeiat până acum o familie.

În cadrul unui interviu recent, Randi a vorbit despre viaţa sa sentimentală. Artistul este de o perioadă lungă de timp singur, iar mulţi dintre fanii săi s-au întrebat de ce nu şi-a găsit până acum o parteneră.

Totodată, vedeta a dezvăluit şi cum ar trebui să arate femeie perfectă pentru el, lângă care să îşi petreacă tot restul vieţii. De asemenea, Randi a recunoscut faptul că este destul de dificil să găsească o persoană sinceră.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Randi are o carieră de invidiat

Randi a debutat în trupa Morandi, cu care a avut un succes răsunător, având concerte în întreaga Europă și single-uri pe primele locuri în topurile radio.

În 2014, Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid no. 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

Randi este și compozitor și textier, iar de-a lungul carierei a compus nenumărate piese pentru artiști români dar și internaționali. Piesele compuse de el pentru artiști precum Delia, Loredana, Jo, Corina sau Pitbull ajung constant în topuri atât pe radio și TV, cât și în online, pe YouTube.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă