Ramona Păuleanu, de la Pro TV, cere 1 milion de euro despăgubiri! Ce acuzații aduce maternității în care a născut

Publicat: 13 Jan. 2022, 12:39 Vedete

Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în care a stat internat la Filantropia. Vedeta Pro TV susține că a dat în judecată maternitatea pentru malpraxis și cere daune de un milion de euro!

Ceea ce trebuia să fie cea mai fumoasă perioadă din viața ei, s-a transformat peste noapte într-un coșmar pentru Ramona Păuleanu. Vedeta Pro TV a născut gemeni, în septembrie anul trecut, însă unul dintre copii a avut probleme grave din cauza unui microb pe care l-a luat din spital.

Între timp, prezentatoarea a dezvăluit că a intentat proces pentru malpraxis spitalului Filantropia, acolo unde băiatul ei a stat internat cu sepsis și meningită bacteriană. Infecții pe care le-a făcut în urma unei bacterii luate din unitatea medicală.

Ramona Păuleanu a menționat că suma de 1 milion de euro se va duce către o cauză, dacă ea și soțul ei vor câștiga procesul.

Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferință lui”, a scris pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a mai explicat că nu a dorit să facă public procesul. Dar i s-a părut revoltător când medicii i-ar fi spus că a fost vina ei că băiatul a fost bolnav. Ramonei i s-ar fi inventat o infecție, care nu ar apărea în analizele din foaia ei de externare.

Ramona Păuleanu: ”Voi merge până în pânzele albe”

N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta. Dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI (n. red: 12 ianuarie) am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare”, a mai scris Ramona Păuleanu.

 

Publicat: 13 Jan. 2022, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă