Ramona Olaru și-a muștruluit iubitul în club după ce i-au picat ochii pe o pereche de silicoane XXL! Dani Oțil și iubita lui au fost martorii scandalului

Publicat: 29 Jul. 2020, 21:22 Vedete

Ramona Olaru, asistenta matinalilor de la Antena 1, și-a mustruluit iubitul într-un club din Mamaia, chiar sub ochii ”șefului ei”, Dani Oțil, acompania la masa de frumoasa lui iubită, Gabriela. 

Frumusețe de spectacol nervos a tras sexy Ramona, asistenta matinalilor Antena 1. Din fotografiile pe care ni le-au pus la dispoziție colegii paparazzi CIAO.RO se vede clar că Ramona a tunat și-a fulgerat toată seara. În tot acest răstimp, Dani Oțil nu mai știa cum să se ferescă de ochii lumii, singura care a dat-o de gol fiind super iubita matinalului, bomba sexy Gabriela Prisăcariu. Ce să-ți facem noi, dragă Dani, dacă ți-a luat super femeie… toți ochii sunt ațintiți asupra ei.

Revenind la diva pusă pe scandal, lesne putem intui că motivul circului ar fi duduia siliconată, ținta iubitului ei pentru câteva ore bune.

Episod deloc ieșit din comun, dacă ne aducem aminte că și în primăvară, starleta de la „Neatza” anunța sus și tare că s-a despărțit de „nemernic”. „Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, spunea Ramona atunci, explicând mai apoi că amândoi sunt extrem de geloși și că această situație iscă dese conflicte între ei.

Mai mult decât atât, aprigă din fire, Ramona a ținut să completeze: „Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”. Auuuuu… DUR!

La începutul acestui an, relația dintre Ramona și Cuza devenea publică. La nici 3 luni de la divorțul de primul soț, Ramona se arăta extrem de îndrăgostită pe social media de artistul Cuza. Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele.

Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună”, povestea atunci componentul trupei Noaptea Târziu.

Ce-o fi între ei numai Dumnezeu știe. Pe de altă parte și atâta circ și panaramă parcă nu le șade bine. Dragilor, reveniți-vă în fire!

Publicat: 29 Jul. 2020, 21:22 Vedete
Pe aceeași temă