Ramona Olaru, primele declarații despre relația cu Cătălin Cazacu: ”E totul bine așa…”

Publicat: 23 oct. 2021, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu par să fie la începutul unei relații de dragoste, iar asistenta de la Antena 1 a făcut primele declarații. 

Ramona Olaru a fost implicată într-o relație cu năbădăi, dar a știut ce lecție să învețe și cum să-și vindece sufletul.

Vedeta pare pregătită să înceapă un nou capitol din viața ei, însă știe că trebuie să fie foarte atentă la fiecare pas pe care-l face. E vorba despre ea și sentimentele ei, în primul rând. Poate de aceea este atât de rezervată când vorbește despre acest subiect, dar mai ales despre fotografiile care au apărut zilele trecute în presă. Ea și Cătălin Cazacu, în timp ce se sărută!

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri”, a declarat Ramona Olaru. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste

Simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte apreciată de public! Ramona Olaru, mai în gluma, mai în serios,  a spus la ”Neatza” în ce circumstanțe a avut loc prima ei noapte de dragoste.

Toată lumea știe că Ramonei Olaru îi place să glumească. Iar asistenta de la ”Neatza” a intervenit și ea într-un subiect și a reușit să stârnească câteva zâmbete.

Ea a mărturisit că și-ar fi vândut virginitatea chiar pe o sticlă de suc. Întreaga confesiune a pornit de la o știre în care o tânără de 25 de ani și-a vândut virginiatea pe un milion de euro. Evident, Ramona Olaru a glumit.

”O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc…A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a mărturisit Ramona Olaru.

Publicat: 23 oct. 2021, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×